Grove madbrød

10 mest populære indlæg i april 2018

Så er april måned overstået og det er på tiden igen at kigge på månedens populæreste indlæg. De fleste indlæg er opskrifter på søde lækkerier, hvilket jeg godt kan forstå, jeg har også en sød tand og når man samtidig kan få det sukkerfrit, så er det jo bare helt perfekt. De fleste af opskrifterne er helt nye opskrifter, som jeg kan se I har været ret vilde med, og enkelte af dem er nu også gået hen og er blevet favoritter hos mig.

2 indlæg som er mere private er også landet på listen. Det ene er et indlæg jeg skrev i sidste uge, hvor jeg kommer med en lille status på, hvordan jeg har det her 5 måneder efter jeg fik en hjernerystelse og det andet indlæg handler om de ting, som stadig kan gøre mig nervøs. Som sædvanlig har jeg droppet at komme madplanerne ind på listen, de er altid populære, men egentlig ikke ret interessante i denne forbindelse.

De 10 mest populære indlæg i april

1. På en solid førsteplads lander opskriften på nicecream med chokoladestykker. Det er en virkelig lækker og nem is, som passer ret godt til de lune dage, når de på et tidspunkt kommer igen.

2. Banan/chokoladekage med en topping lavet på kakao og kaffe, som bare er en virkelig lækker kombination. Hvis I ikke har prøvet det så prøv, for det er virkelig lækkert.

3. En opskrift som er gået hen og er blevet en af mine personlige favoritter er disse sukkerfri kanelsnurrer, som er lækre luftige boller fyldt med en lækker kanelcreme. De smager virkelig helt fantastisk, hvis jeg må være så selvfed og sige det 🙂

4. Nu har det jo lige været Store Bededag, hvor man som bekendt spiser hveder. Derfor har der været et par opskrifter på sukkerfri hveder inde på bloggen blandt andet disse grove hveder.

5. Et mere privat indlæg har også fundet vejen frem til top 10 listen. Jeg har skrevet en status på hvordan mit hoved har det, 5 måneder efter jeg fik en hjernerystelse. Indlægget kan I finde her.

6. Jeg er begyndt at bage ret meget med min surdej, som jeg endelig har fået godt gang i og opskriften på disse grove surdejsboller, har I været ret vilde med.

7. Som sædvanlig er min opskrift på butter chicken igen landet på listen, den bliver I bare aldrig trætte af 🙂

8. Sommeren er så småt på vej (med lidt god vilje) og det er ved at være tid til koldskål og kammerjunker og opskriften på mine sukkerfri kammerjunker, som tilmed er glutenfri hvis I bruger glutenfri havregryn, har været ret besøgt i april måned.

9. Endnu et privat indlæg som handler om at jeg stadig kan blive nervøs og utilpas når jeg skal nye ting. Dette indlæg var egentlig ret privat og svært at skrive, men jeg har fået en del tilbagemeldinger fra følgere, som har det på lignende måde og det er altså virkelig fedt, når folk skriver, at de føler sig lettet over, at de ikke er ene om at have det på denne måde.

10. En enkelt grød opskrift er også landet på listen, nemlig opskriften på en grødudgaven af den populære kage ‘den du ved nok’. Grøden smager fantastisk og igen er kombinationen af kaffe og kakao helt perfekt.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Grove madbrød