Frikadeller og kold kartoffelsalat

Agurke/squashsalat med citron og chili

Agurkesalat! Dog en lidt anderledes version end den ‘normale’ agurkesalat. Denne salat er utrolig nem at bikse sammen og den smager samtidig virkelig godt. Salaten består i alt sin enkelthed af tynde agurkeskiver og squashskiver vendt i citron, chili og olie. Salaten passer for det første utrolig godt til fisk, men den kan sagtens spises til meget andet også. Et stykke kyllingefilet, en hakkebøf, kotelet eller som tilbehør til lasagne.

De gange jeg har lavet salaten, har jeg udover også lavet en anden salat, da det er en salat man bare spiser et par skefulde af, ellers synes jeg det godt kan blive lidt voldsomt. Længere nede i indlægget kan I se et billede af en ret, hvor jeg har lavet denne salat til, hvis I skulle have brug for lidt inspiration.

OPSKRIFT

Ingredienser

1 agurk

1 squash

1 spsk. koldpresset olie

1 tsk. fintsnittet chili

1 tsk. citronsaft

Revet citronskal fra en halv citron

Salt og peber

 

Fremgangsmåde

  1. Med en kartoffelskræller, et mandolinjern eller lignende skæres agurk og squash i meget meget tynde skiver. I skal helst ikke bruge det midterste af agurken, det er lidt for vandet.
  2. Kom skiverne i en skål og tilføj olie, salt, peber, citronsaft, revet citronskal samt den fintsnittet chili. Sørg for at vende det hele godt sammen, så der kommer olie på det hele.
  3. Stil skålen på køl en halv times tid så smagene rigtig kan arbejde sig sammen.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Frikadeller og kold kartoffelsalat