Snurrer med marcipan og bær

Grillet squashsalat med mango og feta

En lækker nem salat lavet på grillet squash, mango, edamame bønner, ærter og lidt frisk feta. Her om sommeren tror jeg de fleste af os spiser salat ret ofte til aftensmaden. Det er dejlig nemt og lækker, ja og sundt ikke at forglemme, også er det bare rigtig lækker med et frisk tilbehør på de varme dage. Denne salat består dog også af et enkelt lunt element, men det synes jeg bare giver mere smag til salaten.

Det gode ved denne salat er at den kun består af 5 elementer og 2 af dem kommer fra frost, og er grøntsager som jeg altid har liggende i fryseren. Derudover tager det ikke meget mere end 10 minutter at bikse salaten sammen. De få ingredienser som skal skæres ud kan laves mens squashen steger, så det er virkelig en nem salat at lave også smager den tilmed rigtig godt.

Jeg er ret vild med at man tilføjer et enkelt sødt element i salaten, som hos mig ofte består af en eller anden slags frisk frugt. Dog bryder jeg mig ikke om, hvis der er alt for meget frugt i min salat, det kan ofte blive for sødt og det synes jeg ikke passer til min aftensmad. Så en god tommelfingerregel er, at jeg kun bruger en slags frugt i mine salater.

OPSKRIFT

Ingredienser

1 squash

1 mango

70g ærter

70g edamame bønner

40g feta

1 tsk. god koldpresset olie

10 dråber citronsaft

 

Fremgangsmåde

  1. Start med at skære squashen i lange tynde skiver. Vend dem i olie, salt og peber og steg dem et par minutter på hver side. Brug gerne en grill eller en grillpande så bliver det pænt.
  2. Skære mangoen i tern og optø ærter og bønner i lidt saltet vand.
  3. Når squash skiverne er stegt, skal de lige køle af 5 minutters tid før alle råvarerne blandes sammen. Vend salaten i koldpresset olie og citronsaft og top salaten med lidt feta.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Snurrer med marcipan og bær