Kammerjunker - uden tilsat sukker

Madplan uge 27

I skal selvfølgelig se min madplan for den kommende uge som sædvanlig. Sidste uge fulgte jeg ikke rigtig min madplan, måske et par af dagene, men jeg var slet ikke i humør til at lave mad. De fleste aftener blev det bare et stykke kød og en nem salat. Jeg håber, at jeg følger denne madplan lidt bedre i næste uge end i denne uge.

Dog har jeg en del arbejde i den kommende uge, så indimellem bliver min aftensmad noget nemt og noget som jeg kan klargøre dagen i forvejen. Men en del af retterne er nye og I kan desværre ikke finde opskrifter på bloggen endnu, dog ligger et par af retterne og dem har jeg linket til længere nede i indlægget.

Madplan uge 27

Mandag: Chicken piccata med stegte cherrytomater, spinat og squashspaghetti

Tirsdag: Hakkebøffer i paprikasauce med blomkålsris

Onsdag: Ikke hjemme

Torsdag: Cordon bleu med ærtemos, ovnbagte pommes og rodfrugter

Fredag: Fyldte peberfrugter eller spaghetti bolognese med grøntsagsstave

Lørdag: Ikke hjemme

Søndag: Burger

Opskriften på ærtemos kan I finde her og her. Jeg har også en opskrift på kødsauce liggende lige her, og en nem opskrift på hjemmelavet pommes og den opskrift ligger her. Her kan I finde opskriften på ovnbagte rodfrugter med en hytteostcreme. Fyldte peberfrugter ligger også på bloggen og den opskrift kan I finde her. Jeg har forskellige burgere liggende på bloggen. Her er en helt almindelig burger, her en kyllingeburger med kyllingefileter, opskriften på en flæskestegssandwich kan I finde her, her en kyllingeburger med kyllingefars og her kan I finde en fiskeburger.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kammerjunker - uden tilsat sukker