Havregrødspandekager

Lun kartoffelsalat med ærter, radiser og frisk dild

En nem lun kartoffelsalat som passer perfekt til de lyse grillaftener. Salaten passer godt til et stykke grillet kylling, en hakkebøf eller hvad I ellers foretrækker at grille. Salaten består af kogte kartofler, som er lune, dog vil jeg mene man sagtens kan lave salaten af kolde kartofler, hvis I nu har noget tilbage fra dagen før. Udover kartofler er der radiser, dild, ærter og bønner i salaten og så en god slat olie.

Det er en virkelig nem og lækker ret hurtigt at bikse sammen og så er den jo tilmed ret pæn. Jeg er vild med farverne, det skriger bare sommer I min verden. Kartoffelsalat kan jo laves på et utal af måder, ofte er kartoflerne rørt rundt i en creme fraise dressing af en slags, men en kartoffelsalat bare bestående af kartofler, et par grøntsager og lidt god olie holder.

OPSKRIFT 3-4 personer

Ingredienser

500g nye kartofler

100g edamame bønner

80g ærter

2 håndfuld frisk dild

1 spsk. Koldpresset rapsolie

15-20 dråber citronsaft

Salt og peber

 

Fremgangsmåde

  1. Som det første skal kartoflerne koges. Kom kartoflerne i en gryde med vand, så de lige akkurat bliver dækket og kom godt med salt i vandet. Lad kartoflerne koge møre (tager ca. 20-25 minutter), hæld vandet fra og lade dem køle lidt af.
  2. Halver kartoflerne, skær radiserne i tynde skiver, hak den friske dild groft og bland det hele sammen. Tilføj ærter og edamame bønner, olie, salt og peber.
  3. Det hele blandet rigtig godt sammen og smages til.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Havregrødspandekager