Madplan uge 34

Cordon bleu med fritter og ærtemos

Uh uh uhh… Det her er virkelig en lækker ret, som jeg lavede for første gang for en månedstid siden, men jeg kan love jer at det absolut ikke bliver sidste gang, for hold op det smagte godt! Retten består af et par kyllingefileter fyldt med ost og skinke, paneret i æg og en slags rasp lavet på EASIS’ chips og på havregryn. Til kødet lavede jeg en ærtemos samt ovnbagte kartofler og jordskokker. I kan selvfølgelig servere lige hvad I foretrækker, jeg synes bare der hørte sig en slags fritter til, derudover fungerede det ret godt med ærtemosen.

Da jeg lagde et billede op af retten, den dag jeg lavede den, var der ret stor interesse for opskriften, men jeg glemte faktisk fuldstændig retten – Beklager. Men nu er den fundet frem, skrevet, billederne er blevet redigeret og I kan nu selv smutte i jeres køkkener og lave retten. Det er faktisk meget sjældent jeg panerer min mad, men det smager nu godt og er alt arbejdet værd. Jeg hader bare at panere, da mine fingre ofte bliver mere paneret end kødet.

OPSKRIFT 3 pers.

Ingredienser

3 stk. kyllingefileter

3 skiver ost

3 skiver skinke

1 pose EASIS paprika chips

50g havregryn

1 æg

8 kartofler

5 jordskokker

150g ærter

2 spsk. fromage fraise

1 spsk. koldpresset rapsolie

15 dråber citronsaft

Salt og peber

 

Fremgangsmåde

  1. Start med at skære kartofler og jordskokker i fritte størrelse, strø med salt og lidt olie og bag dem i en 200 grader forvarm ovn i 35-40 minutter. Husk at vende dem indimellem.
  2. Skær en lomme i kyllingefileterne, rul 1 skive ost og 1 skive skinke sammen og prop det ind i lommen. Gør det sammen med alle 3 fileter.
  3. Slå et æg ud i en dyb tallerken og pisk det godt sammen. I en blender kommer I havregryn og chips i og blender til mel. Hæld det efterfølgende i en anden dyb tallerken og tilføj også lidt salt.
  4. Paner de fyldte kyllingefileter først i æg og derefter i raspen. Steg dem på en varm pande i lidt olie i 7-9 minutter på hver side.
  5. Mens kødet steger kommer I ærter, koldpresset olie, fromage frasie, citronsaft samt lidt salt og peber i en blender. Smag lige til inden I serverer den.
  6. Så skulle grøntsagerne gerne være færdige, kødet stegt og mosen blendet sammen og det er nu tid til at spise. Velbekomme.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Madplan uge 34