Cordon bleu med fritter og ærtemos

Kålwraps med oksekødsstrimler, peberfrugt og grillet ost

Dette er en virkelig nem og lækker hverdagsret, som tilmed er kalorielet, da wrappen består af spidskål, men altså hvis I ikke bryder jer om spidskål, så kan I sagtens bytte det ud med tortillaer. Fyldet består af strimler af oksekød, stegte peberfrugter, lidt friske grøntsager bestående af cherrytomater og agurk, samt lidt stegt ost fra taverne, som jeg synes smager helt fantastisk. Derudover har jeg toppet wrapsene med fromage fraise, lidt guacamole, fintsnittet forårsløg og frisk limesaft.

Det lyder måske af mange forskellige elementer, men det er slet ikke så slemt. Mange af tingene kan laves mens kødet steger og trækker – så 20 minutter og aftensmaden er klar. Det gode er at flere af elementer sagtens kan gøres klar dagen i forvejen eller om morgenen inden I tager på arbejde.

OPSKRIFT 3 pers.

Ingredienser

2 stk. tykstegsbøffer (ca. 400g)

1 spidskål

2 stk. peberfrugter

8 stk. cherrytomater

150g agurk

2 avocado

10 dråber citronsaft

2 spsk. fromage fraise

40g ost som kan steges

0,5 tsk. paprika

0,5 tsk. spidskommen

Salt og peber

 

Fremgangsmåde

  1. Strø paprika, spidskommen, salt og peber over bøfferne. Steg dem i lidt olie på en meget varm pande i 2-3 minutter på hver siden. Stil dem til siden og lad den trække 10 minutter.
  2. Skær peberfrugter i strimler og steg dem efterfølgende på panden i 6-8 minutter.
  3. Imens skærer I tomater i både og agurker i små tern. Mos avocadoerne i en skål og bland sammen med fromage fraise, citronsaft og lidt salt.
  4. Skær osten i tynde skiver og når peberfrugterne er stegt færdig kommer I dem i en skål. Varm panden godt op igen og steg osten i et lille minuts tid på hver side. Jeg brugte en ‘Grill & BBQ’ ost fra Taverna og den smager skønt.
  5. Når bøfferne har trukket små 10 minutter skærer I dem i tynde skiver.
  6. Nu skulle alle elementer gerne være færdige. Guacamolen er lavet, peberfrugter, kød og ost er stegt færdigt og de friske grøntsagerne er skåret ud. Så er det bare med at samle spidskålswrappene med kød, ost og grøntsager, toppe dem med guacamole og måske lidt creme fraise og nyd dem.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Cordon bleu med fritter og ærtemos