Cheesecake med æble - uden tilsat sukker og gluten

Bulgursalat med frisk basilikum, spidskål, tomater og chilifeta

Her får I lige en ide til en nem og lækker salat, nemlig den på billederne 🙂 Den består af kogt bulgur, spidskål, salatblade, frisk basilikum, cherrytomater og feta i chiliolie. Denne salat er virkelig lækker og tilmed frisk og mættende. Jeg er vild med salater og specielt dem som ser flotte og indbydende ud, og med grøntsager i forskellige farver, så kan man hurtigt få éns salat til at se lækker og smagfuld ud.

Denne salat lavede jeg for et par uger siden og spiste den til et stykke grillet kød. Jeg tænker at salaten kan fungerer som tilbehør til det meste slags kød, om I så griller det eller ej. Derudover tror jeg også sagtens salaten kan spises som tilbehør til lasagne, kødsauce, mørbradbøffer og meget andet. Der var en rest tilbage af salaten, som jeg spise til frokost den næste dage sammen med lidt kylling og det var rigtig lækkert.

OPSKRIFT 4 pers.

Ingredienser

250g spidskål

2 håndfulde salatblade

10-15 blade basilikum

12 cherrytomater

150g kogt bulgur

50g feta i chiliolie

 

Fremgangsmåde

  1. Start med at koge bulguren efter anvist på posen. Lad dem efterfølgende køle helt af.
  2. Derefter snitter I spidskålen meget fint og skær cherrytomaterne i både. Kom begge ting i en skål eller på en stor fin tallerken.
  3. Bland salatblade og basilikum sammen med kål og tomater samt den kolde bulgur.
  4. Lige inden servering pynter I salaten med fetatern og hælder derefter et par teskefulde af chiliolien over salaten.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Cheesecake med æble - uden tilsat sukker og gluten