Hønsesalat

Madplan uge 45

Jeg glemte at udgive min madplan for den kommende uge i går, så derfor får I den lige i dag i stedet. Jeg håber ikke det er for sent for nogen af jer <3 I næste uge regner jeg med at få afprøvet nye lækre hverdagsretter, jeg skal nemlig arbejde meget hjemme, da jeg har et par eksamensopgaver som skal skrive. Jeg regner derfor med at have tid, lyst og overskud til at få lavet lidt lækkert mad.

De fleste af næste uges aftensmad er som sagt nye retter, så derfor kan I desværre ikke finde opskrifterne nogen steder, men under madplanen har jeg linket til opskrifter, som tildels minder en lille smule om dem jeg vil lave, eller hvor hovedingrediensen (ofte kødet) er det samme.

Madplan uge 45

Mandag: Ikke hjemme

Tirsdag: Kødboller i tomatsauce med peberfrugt og en bulgursalat

Onsdag: Braiseret kyllingelår med svampe og serrano samt en mos

Torsdag: Wok med oksekød og en masse grøntsager

Fredag: Chicken con carne

Lørdag: Ikke hjemme

Søndag: Stegt flæsk med persillesauce

Her kan I finde en opskrift på kødboller i tomatsauce og her en med kødboller i karrysauce. Jeg har også et par opskrifter på wokretter liggende på bloggen både her, her og her. Chicken con carne er noget nyt jeg vil afprøve, men her ligger en opskrift på helt almindelig chili con carne samt en chili con carne lavet på nakkefilet og den kan I finde her. Derudover kan I her finde en opskrift på bagt chili con carne.

#bloggersdelightplus

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hønsesalat