Koldhævede ølboller

Madplan uge 49

Så blev det igen lørdag og I skal som sædvanlig have en madplan. Denne gang bliver det dog lidt anderledes en normalt, da jeg som regler giver jer min egen madplan, men ikke denne gang. Grunden er, at jeg ikke er hjemme hverken mandag, fredag, lørdag eller søndag, og de enkelte dage hvor jeg er hjemme til at kokkerere, der skal jeg afprøve nye opskrifter, så I vil ikke få ret meget ud af at se min madplan. Derfor har jeg i stedet sammensat en madplan ud fra 7 opskrifter som allerede ligger på bloggen. Jeg håber I stadig kan finde lidt inspiration til næste uges aftensmad. Længere nede i indlægget har jeg linket til alle opskrifter.

Madplan uge 49

Mandag: Stegte ris lavet på råris og blomkålsris

Tirsdag: Græsk farsbrød med salat og tzatziki

Onsdag: Chicken piccata med spaghetti

Torsdag: Kylling i karry lavet på kokosmælk

Fredag: Fiskefrikadeller med hjemmelaver remoulade

Lørdag: Braiseret svinekæber med en masse rodfrugter

Søndag: Burger

Mandag står den på stegte ris og I kan finde opskriften lige her. På tirsdag står den på farsbrød ala Grækenland med en nem og lækker salat samt hjemmelavet tzatziki og I kan finde opskriften her. På bloggen ligger der en opskrift på chicken piccata og I kan nuppe den her. Når I alligevel køber kyllingefileter ind til onsdagens aftensmad, så kan I lige så godt købe en stor portion, så I om torsdagen kan lave kylling i karry – Find opskriften her. På en fredag må aftensmaden gerne være dejlig nem, så her tænker jeg at fiskefrikadeller med hjemmelavet remoulade og rugbrød kunne fungere rigtig godt. Opskriften på dellerne kan I finde her. Braiserede svinekæber kan I finde opskriften på her. Opskriften på en helt almindelig burger kan I finde lige her og opskriften på kyllingeburger ligger her. Derudover kan I her få opskrift på nogle lækre luftige grove burgerboller.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Koldhævede ølboller