10 mest populære indlæg i 2018

Refleksioner over 2018 og forventninger til 2019

Jeg byder 2019 velkommen med et kæmpe smil og satser på at det bliver noget bedre end det forgangne år. Nu skal det ikke komme til at lyde som ren brok over 2018, men må indrømme at det ikke ligefrem har været et specielt fedt år.

Jeg var jo så uheldig at få en hjernerystelse i slutningen af 2017 (hvilket I kan læse om her og her) og den har desværre fyldt meget i 2018, alt alt for meget synes jeg. Jeg brugte de første måneder af året på at ligge i sofaen og ikke lave noget. Det lyder måske ganske hyggeligt og afslappende, men det var det langtfra, da jeg hverken kunne læse, se tv, træne, arbejde eller lavet meget andet, i hvert fald ikke ret lang tid af gangen. Selvom jeg begyndt at få det bedre i løbet af sommeren, så er jeg stadig mærket af det i dag. Det går dog fremad og indimellem ‘mærker’ jeg kun enkelte symptomer et par gange om dagen, i en kort tid, og det er altså noget af en fremgang, da jeg tidligere kunne mærke det 24/7. Så jeg håber, at jeg på et eller andet tidspunkt i løbet af 2019 bliver symptomfri og snart igen kan løbe og hoppe.

Hvis jeg tænker året igennem, så har det ikke været et specielt fedt år grundet hjernerystelsen. Da jeg ikke kunne så meget, ja så skete der heller ikke så meget. Jeg startede studiet op igen i september, efter 10 måneders sygemelding, og sluttede 3. semester på kandidaten lige inden jul. Nu er målet at jeg skal i gang med mit specialt, det træder i kraft i morgen den 2. januar og skal afleveres den 3. juni. Det er lidt mærkeligt at forholde sig til, at jeg nu ‘bare’ skal beskæftige mig med specialet de næste 5 måneder. Men jeg tror det bliver godt og spændende og forhåbentlig lærer jeg en masse. Krydser så fingre for at hovedet kan klare det.

Udover at jeg glæder mig utrolig meget til at blive færdig med min uddannelse, så synes jeg det er ret skræmmende, da jeg ikke rigtig ved, hvad jeg så vil. Mit liv har ændret sig 100% siden jeg startede på studiet, og jeg har nu fået et helt andet liv og nye interesser. Inderst inde ønsker jeg at kunne hjælpe og motivere andre til at tabe sig og få et godt liv, men hvordan jeg skal kunne det, aner jeg simpelthen ikke 🙁

Da jeg startede på studiet anede jeg ikke, hvad jeg ville, men uddannelsen lød interessant og jeg regnede med, at jeg ville finde en/min ‘retning’ gennem uddannelsen. Jeg får en kandidat til sommer i dansk og kommunikation og det er specielt de sociale medier, som nu optager min interesse. Jeg er selv en ganske habil bruger af eksempelvis instagram og blogs, så jeg vil meget gerne arbejde med noget i den dur, men… Siden jeg startede på min uddannelse, har jeg tabt mig (hvilket I kan læse om her), er blevet vild med at træne og udfordre min krop (det kan I læse om her) og jeg har fået en blog (surprise:)), hvor jeg udvikler opskrifter (hvilket jeg ELSKER). Alle disse ting har givet mig nye interesser, som jeg ligeså gerne til ‘arbejde’ med, så jeg er lidt på herrens mark og aner faktisk ikke, hvad jeg skal lave når jeg til sommer bliver færdig. Men jeg skal nok til at finde ud af det, tænker jeg 🙂

Nytårsfortsæt har jeg aldrig lavet, og jeg kommer heller aldrig til det, men et mål for 2019 må være at finde et job, eller jobs, hvor jeg måske kan inkorporere ovenstående interesser og som samtidig kan give mad på bordet 🙂 Jeg håber, at jeg kan udvikle flere opskrifter til bloggen og forhåbentlig få den til at vokse, for det kunne bare være så fedt og total drømmescenarie!

Så alt i alt har 2018 ikke været specielt fedt, dog er det fantastisk at jeg har fået det bedre i løbet af de sidste måneder, og jeg kan igen have en normalt hverdag – Det er virkelig et stort plus for året. Jeg glæder mig til 2019 og ved at det kun kan blive bedre.

Tusind tak fordi I har lyst til at følge med <3 Og hvis nogen af jer lige kom i tanke om et job, som lød som noget for mig, så skriv det gerne 🙂 Hehe

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 mest populære indlæg i 2018