Madplan uge 4

Hvilken slags træning er jeg vil med? Få svaret i denne video :)

For nogle måneder siden kom et par søde mennesker fra SATS (Ja det hed så fitnessdk på daværende tidspunkt), forbi det fitnesscenter hvor jeg normalt træner, for at stille nogle spørgsmål og filme mig under træningen 🙂 De henvendte sig til mig, da de havde hørt om min historie og ville gerne fortælle den videre til andre medlemmer, da de mente det ville kunne inspirere. Jeg synes det lød sjovt og spændende, og hvis min historie på nogen måde kan inspirere og hjælpe andre med et ønsket vægttab, ja så skal den da bare fortælles.

Jeg elsker, når nogen henvender sig til mig og fortæller, at de har hørt eller læst om min historie og det har fået dem til at komme i gang med en sundere livsstil og ikke mindst med træningen. Det er seriøst den fedeste følelse.

Nu er det blevet til denne video hvor jeg fortæller om hvor meget jeg træner, hvad jeg træner og ikke mindst hvorfor jeg elsker en specifik form for træning. Så er I interesseret I at høre, så kan I da lige kigge på denne lille film. Nå indrømme at det var en ret grænseoverskridende dag. For det første var det at skulle interviewes lidt nervepirrende, men det at de skulle filme, mens jeg trænede var virkelig grænseoverskridende. Heldigvis går jeg i et fitnesscenter, hvor der er en masse skønne mennesker, så en del var mødt op for at støtte mig (her inklusiv et par af de andre instruktører), så jeg ikke skulle føle mig helt alene og det hjalp gevaldigt på nerverne.

P.S. Jeg bliver ofte spurgt hvem som er min personlige træner, men jeg har ikke vil nævne hendes navn, da jeg ikke ved om hun vil synes om det, men nu har hun jo selv stillet op til denne video, så kan fortælle det er hende som er instruktør her på SPRINT (og jeg er vild med, at hun også ligner en som har det lidt stramt :-))

HAPPY NEW YOU

HAPPY NEW YOU: Camilla er gået fra at træne 0 til 6 gange om ugen, og har tabt over 40 kilo alene i træningscenteret. Camilla træner primært på hold og det giver hende det største overskud til dagen. Sikke en inspiration.

Gepostet von SATS Danmark am Donnerstag, 17. Januar 2019

Jeg har i tidligere indlæg skrevet lidt om min træning, så har I lyst til at læse dem, kan I trykke under ‘træning’ øverst på bloggen, så kommer lidt forskellige indlæg frem <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Madplan uge 4