Oksespidsbryst med peberrodssauce

Madplan uge 4

Så blev det igen lørdag og som sædvanlig skal I have min madplan for den kommende uge. Jeg satser på at få afprøvet en ny opskrift, eller 2 eller 3, men ellers bliver det nok bare allerede eksisterende opskrifter, men så har I jo også nogle opskrifter at gå ud fra 🙂 Jeg vil både lave meatza, lidt salater, et par kyllingeretter, toast og meget mere.

Som jeg plejer, så har jeg til sidst i indlægget linket til de opskrifter, som jeg vil lave i næste uge, samt de opskrifter som minder ret meget om. Jeg håber I kan finde lidt inspiration til næste uges aftensmad.

Madplan uge 4

Mandag: Rugbrød og rester fra søndag

Tirsdag: Meatza med ovnbagte rodfrugter

Onsdag: En ny kyllingeret

Torsdag: Skinke med flødekartofler

Fredag: Ovnbagte meatballs med squashspaghetti

Lørdag: Røde bøffer med pommes, salat og bearnaisecreme (hvis jeg er hjemme)

Søndag: Toast

Opskriften på meatza kan I finde lige her, men hvis I ikke lige er til meatza, så kan I jo altid lave en helt almindelig pizza og i dette indlæg har jeg samlet alle mine opskrifter på pizzabunde. En ny kyllingeret skal også afprøves, men på bloggen ligger allerede en masse kyllingeopskrifter som blomkålsrisotto med kylling, cordon bleu, butter chicken og en spansk bondesalat med kylling.

Skinke med flødekartofler er en ny (altså her på bloggen), men her kan I nuppe en opskrift på skinke med kogte grøntsager og en dejlig nem sovs. Derudover har jeg her en opskrift på flødekartofler, hvor jeg har tilføjet lidt pastinak, men det kan I jo altid undlade hvis det er. På torsdag vil jeg prøve at lave ovnbagte meatballs, men her har jeg en opskrift på kødboller i tomatsauce, som minder lidt om. Pommes ja den opskrift kan I da også nuppe på bloggen samt min hjemmelavet bearnaisecreme. Jeg har også adskillelige salater liggende på bloggen.

På søndag vil jeg prøve at lave toast, på en lidt ny og anderledes måde, men på bloggen ligger allerede opskrifter på blomkålstoast og den kan I finde på dette link og her en opskrift på grøntsagstoast.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Oksespidsbryst med peberrodssauce