Butterfly Chicken med marokkansk inspireret salat

Min første dag på holdtræning – Throwback <3

Dette indlæg skrev jeg for godt 3 år siden, efter jeg havde været med til holdtræning for første gang. Dagen havde en utrolig stor indvirkning på mig og har efterfølgende spillet en væsentlig rolle. Lige inden denne dag havde jeg mistet min træningsmotivation 100% og jeg var ved at give op – men en enkelt dag vendt det hele og jeg har (på nær et par enkelte gange) elsket at træne lige siden.

<3

Jeg er i øjeblikket inde i en virkelig skøn periode rent træningsmæssigt – JEG ELSKER DET! Det er så fantastisk at have fået motivationen tilbage. Jeg er sikker på at den er vendt tilbage, fordi jeg er begyndt at træne på nogle fede hold i fitnesscentret. I det snart halvandet år jeg har været meldt ind, har jeg trænet 4-6 gange om ugen og det er primært foregået på cardiomaskinerne. Det kan altså godt gå hen og blive lidt (læs MEGET) kedeligt i længden. Samtidig har jeg de første 6 måneder af i år trænet alene HVER DAG. Shit det har været døden og jeg har lige så stille mistet motivationen.

Men… for omkring en måned siden, meldte jeg mig til et event sammen med min kusine, det var dog ikke med min gode vilje og det tog en del overtagelse, men vi havde indgået en aftale: Når hun kom tilbage til træningen, efter hun havde født, så skulle jeg prøve at være med på et hold. Nu valgt vi så bare at starte ud med et event, som var en blanding af Puls & styrke samt Dance. Hold nu op hvor var det sjovt og helt igennem en fantastisk time. Jeg er så lykkelig for at min kusine, fik mig lokket med til det event, at jeg fandt det sjovt og at jeg tilmed ikke blev skræmt – tværtimod. Eller okay, jeg blev lidt skræmt, men det gik hurtigt over.

Det var virkelig en øjenåbner for mig. Jeg fandt ud af at det faktisk kan være sjovt at træne og bevæge sig, det havde jeg ikke ligefrem oplevet tidligere, hvor jeg mest trænede af pligt, men der er bare en helt speciel stemning på de hold og det er så fedt. Men hvor var jeg nervøs, da vi stod ude foran salen og ventede på at gå ind, havde lidt samme følelse som lige før en mundtlig eksamen og jeg var så tæt på at gå min vej. Jeg syntes alle de spejle var meget skræmmende og intimiderende – jeg var sindssyg nervøs. Jeg har det stadig ikke helt ok med alle de spejle der er i salen, men jeg håber på, at jeg på et tidspunkt vender mig til dem og måske ligefrem kan bruge dem, når jeg træner.

Efter dette event er jeg begyndt at træne hver uge på begge de hold, som blev ‘præsenteret’ til eventet. Dance holdet er fantastisk og jeg glæder mig til det hver gang, det er så sjovt og en virkelig fed måde at røre sig på! Samtidig har vi verdens bedste træner, hun er virkelig sjovt og sød, og man bliver i den grad inspireret. Samtidig udfordres jeg en del, da vi skal gøre nogle ret grænseoverskridende ting (det er det i hvert fald for mig), men jeg har godt af at blive udfordret lidt.

Det andet hold er et Puls & Styrke hold og det er lige så fedt og fantastisk og er tilmed super hårdt og udfordrende, hvilket jeg bliver mere og mere begejstret for (er efterhånden blevet lidt afhængig af det hold). Jeg er begyndt at syntes, at det at udfordre sig selv og ens styrke er utrolig fedt, og jeg bliver i den grad udfordret på det hold. Samtidig er instruktøren simpelthen så sjov, god selvironi, lidt tosset og utrolig sød. Man kan ikke andet end at more sig under træningen og jeg går altid derfra med et smil.

Jeg er bare så lykkelig for at DE har givet mig motivationen tilbage. Jeg må indrømme, at den næsten var helt forsvundet. Jeg havde virkelig lyst til at smide håndklædet i ringen og bare give op. Men nu er motivationen vendt tilbage og jeg er sikker på, eller jeg ved, at det nok skal lykkes. Jeg kommer af med de sidste kilo, og jeg kommer tilmed til at have det utrolig skægt, mens jeg gør det.

Når man som jeg har været en del igennem de sidste par år, været inde i en utrolig svær periode og været tæt på at give op, så er det altså en helt fantastisk følelse/gave at motivationen igen er fundet frem. Specielt når motivationen kommer et sted fra, som jeg ikke lige havde regnet med, og som faktisk har været lige foran næsen på mig de sidste halvanden år. Det er da fantastisk!

Så jeg vil altså gerne give et kæmpe skulderklap til de skønne instruktører, som finder gejsten frem hos medlemmerne eller i hvert fald hos mig 🙂 I mit tilfælde kom den lige på det rigtige tidspunkt, for ikke at sige i sidste øjeblik. Dette event har helt sikkert været altafgørende for mig og mit videre vægttab. Så prøv holdene i jeres fitnesscenter – Det er så SJOVT!!

<3

Nedenstående skrev jeg for 2 år siden

På en måde elsker jeg virkelig dette indlæg, da det fortæller så meget og samtidig fordi lige netop denne dag, har spillet en så utrolig væsentlig rolle for mig. Som I nok kan fornemme, så var min begejstring ikke til at tage fejl af, og begejstringen er i dag ligeså stor som den var for et år siden. Jeg elsker stadig at træne på hold, og det er stadig disse to hold som jeg kommer på, og som jeg synes er utrolig fede! Dog har jeg lige tilføjet en enkelt træning til med en anden instruktør, som er lige så fantastisk og ‘spøjs’ som de andre, og som ligeså er med til at forøge både min træningsbegejstring og min motivation <3 Jeg havde aldrig troet, at jeg skulle blive så glad for at træne og bevæge mig, som jeg er blevet det sidste år. Der er virkelig sket en forandring og i dag har jeg svært ved at forestille mig et liv uden træningen.

Selvom dette indlæg efterhånden er et par år gammelt og nogen ville måske tænke, at det vel ikke er så relevant mere, men det er det i høj grad. Jeg håber virkelig at nogen kan blive inspireret til at få lysten til at træne, eller måske bare blive glad for at træne. Ofte henvender folk sig til mig og spørg, hvordan jeg opretholder gejsten for at træne, hvordan min glæde ved træningen opstod og hvorfor jeg stadig finder så stor glæde ved at træne – her har I svaret 🙂

For mit vedkommende drejede det sig om at finde de rette inspirerende mennesker, som kunne vække min indre træningsfreak frem, den har godt nok været gemt godt af vejen i mange år, men den kom frem! Derudover skal jeg i morgen til et træningsevent med netop disse tre skønne instruktører, så derfor er det da lige tiden for en ‘genvisning’ af indlægget 🙂 Hvis nogen er interesseret, så kan I læse om hvordan en typisk træningsuge for mig ser ud lige her 🙂

<3

Nedenstående er skrevet i går aftes den 6/6-2019 (håber ikke det er alt for forvirrende) 🙂

Jeg synes lige indlæggende skulle genudgives. Dette indlæg er det indlæg på bloggen, som jeg er aller gladest for <3 Jeg havde faktisk helt glemt det, men jeg kom her til aften i tanke om dagen, hvor jeg første gang var på et træningshold og det gav mig lyst til at læse indlægget igennem igen. Jeg kom i tanke om hvor stor en betydning den dag havde og har haft for mig. Det er ikke noget jeg tænker over i hverdagen, da træningen er blevet en selvfølge og en del af min hverdag – og jeg elsker det stadig! Men det var sjovt at læse det igennem igen, det vækker nogle følelser og denne dag vil altid stå som noget helt specielt for mig og det samme vil instruktørerne <3 Grunden til at jeg kom i tanke om dagen, er fordi instruktøren på Dance havde sidste dag her til aften og det var sgu lidt (meget) øv, men det satte nogle tanker og følelser i gang! Men synes nu ikke det er helt ok, jeg satser på de andre instruktører bliver ved til den dag de skal på pension og det er der jo længe til 🙂

2 kommentarer

 • Heidi bo

  Du er en stjerne – og en inspirator for så mange. Fuck janteloven, og derfor elsker jeg at sige i mikrofonen hvad du har opnået. Elsker når du får den opmærksomhed/skulderklap du fortjener…og nu er du blevet så stærk, at du kan tage imod udfordringer???kæft jeg er stolt af at kende dig

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • camilladrabo

   Årh tusind tak Heidi <3 Elsker og værdsætter virkelig din opbakning. Du aner slet ikke hvor meget det betyder og ikke mindst, hvor meget det motiverer mig 🙂
   Haha ja det er faktisk blevet ret sjovt med de udfordringer, grænseoverskridende, men sjovt og fedt:)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Butterfly Chicken med marokkansk inspireret salat