Rabarberkage med crumble uden smør, sukker og mel

Madplan uge 33

Som sædvanlig lørdag eftermiddag, skal I selvfølgelig have næste uges madplan. Jeg kan fornemme at mange er glade for disse madplaner, så tænker jeg bliver ved med det, så længe I synes om det og gider ‘bruge’ dem – Det er ret hyggeligt.

Næste uges madplan består af forskellige retter, og jeg har igen forsøgt at gøre brug af sammen slags kød, så I kan købe lidt større portioner af det og dermed ikke skal have fat i så meget forskelligt. Madplanen består blandt andet af burger med lækre sprøde falafler, koteletter i fad, tærte og kylling i karry.

Madplan uge 33

Mandag: Pizzatærte med broccolisalat

Tirsdag: Big mac salat

Onsdag: Kylling i karry

Torsdag: Wok med kylling og nudler


Fredag: Koteletter i fad


Lørdag: Stegt koteletter med flødekartofler og salat

Søndag: Burger med falafel ‘bøf’

Mandagens menu står på denne lækre pizzatærte, som smager skønt og som tilmed er ret nem at bikse sammen. Til tærten er det lækkert med lidt grøntsager og her tænker jeg at en broccolisalat kunne fungere godt. Hvis I om mandagen køber en ekstra portion hakket oksekød, kan I om tirsdagen lave Big Mac Salat.

Køber I dobbelt portion kyllingefileter om onsdagen, kan I her lave kylling i karry og bruge resten af fileterne til at lave en nem og grøntsagsfyldt wok med kylling om torsdagen. Til kylling i karryen kan I servere forskellige lækkerier, som I kan toppe retten med. Eksempelvis rosiner, kokos, æbletern, mangostykker eller banan.

Fredag kan I lave en god tradition dansk ret, nemlig koteletter i fad. I min version har jeg tilføjet en stor portion grøntsager, som I selvfølgelig kan undlade, men det smager altså skønt. I kan vælge at servere ris til retten, men jeg tror også det kunne være lækkert med denne rodfrugtmos til i stedet. Om lørdagen kan I stege eller grille et par koteletter, gerne nogen med skaft, de smager bare bedre. Dertil kan I lave ‘fløde’ kartofler og måske servere en salat og et stykke foccacia brød. I kan eksempelvis lave vandmelonsalat, mangosalat, en anden mangosalat eller en rødbedesalat.

Søndag vil det være passende med en god burger, men måske en lidt anderledes version. I kan bruge min opskrift på falafler, men så bare forme dem, så de kan være I en burger. Jeg har forskellige opskrifter på burgerboller på bloggen blandt andet disse grove burgerboller med gulerod, almindelige grove burgerboller samt en glutenfri version. I burgerne kan I komme lidt broccoli/ærtepure, hummus, ærtemos, syltet rødløg eller chilidressing i. I kan også servere hjemmelavet pommes til.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Rabarberkage med crumble uden smør, sukker og mel