Indisk aften med Pataks og dejlige veninder

Madplan uge 34

Uge 33 er så småt ved at være overstået, eller der er selvfølgelig lige weekenden tilbage, som jo er ret vigtig 🙂 Men ellers lakker ugen mod ende og I skal som sædvanlig have næste uges madplan. Den byder på lidt godt og blandet og består blandt andet af kålwraps, en gammel klassikere nemlig halv grillkylling med pommes, paprikagryde og ikke mindst rugbrød med hjemmelavet salater.

Madplan uge 34

Mandag: Rugbrød med hjemmerørt salat

Tirsdag: Paprikagryde med rodfrugtmos

Onsdag: Bagt rodfrugtmos med fyldt svinemørbrad og salat

Torsdag: Kødboller i peberfrugtsauce

Fredag: Kålwrap med kødboller

Lørdag: Forloren hare med bagte rodfrugter og rødbedesalat

Søndag: Halv grillkylling med pommes

Vi starter mandagen lidt let ud med en gang rugbrødsmadder, men for lige at gøre dem en tand lækre, kan I lave en salat til. Det kan eksempelvis være æggesalat, hønsesalat, laksesalat, skinkesalat, makrelsalat eller tunsalat. Derudover kan I jo lave en ekstra portion, så I har til madpakken de efterfølgende dage.

Tirsdag står den på paprikagryde med rodfrugtmos. Sørg for at lave en stor portion mos, så I om onsdagen kan lave kartoffelrosetter. Her rører I resten af mosen sammen med lidt æg, salt og peber, eventuelt lidt revet ost, og bage dem som små toppe i ovnen. Dertil kan I servere en svinemørbrad, som I eksempelvis kan fylde med neutral smøreost rørt op med hvidløg og persille. Eller I kan fylde den med tomat og ost, som i denne opskrift. Derudover kan I svøbe mørbraden ind i serranoskinke, stege den kort på panden og derefter komme den i ovnen. Til alle disse lækkerier kan I servere en nem salat eksempelvis salaten til denne ret.

Torsdag kan I lave denne ret så populære ret nemlig kødboller i peberfrugtsauce. Lav også her en dobbeltportion kødboller og brug dem næste dag til kålwraps. I disse kålwraps kan I tilføje lidt dressing som eksempelvis chilidressingen i denne opskrift eller persilledressing fra denne opskrift. Gider I ikke spise kålwraps, så kan I selv lave nogle tynde madbrød og bruge i stedet.

Lørdag kan I lave forloren hare med bagte rodfrugter og rødbedesalat og  søndagen kan I slutte af med en halv grillkylling med hjemmelavet pommes og avocadodip.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Indisk aften med Pataks og dejlige veninder