Ristet nødder med havsalt, rapsolie med rosmarin og frisk rosmarin
Opskriften er lavet i samarbejde med De 5 Gaarde
Disse lækre hjemmelavet saltet nødder med en god portion rosmarin fungerer rigtig godt som mellemmåltid, som appetitvækkere inden aftensmaden eller til at blande i salater. Jeg har til denne opskrift brugt lidt forskellige slags nødder som cashew, mandler, valnødder og peanuts, men I kan sagtens bruge andre slags nødder eller bare bruge 1 slags nød.
For at tilføje lidt ekstra smag, udover salt, så har jeg vendt nødderne i denne lækre rapsolie med rosmarin fra De 5 Gaarde, samt lidt frisk rosmarin – det fungerer rigtig godt.
OPSKRIFT
Ingredienser
150g blandet nødder
4 dl vand
2 spsk. salt
1 spsk. rapsolie med rosmarin
1 spsk. salt
1 lille håndfuld frisk rosmarin
Fremgangsmåde
- Kom vand og 2 spsk. salt i en lille gryde og giv det et opkog. Tag gryden af varmen, kom de blandet nødder i gryden, læg låg på og lad nødderne ligge i saltvandet i 20 minutter.
- Dræn vandet fra nødderne og vend 1 spsk. salt, jeg brugte havsalt, rosmarinolien samt den friske rosmarin med nødderne og kom det hele på en bageplade med bagepapir.
- Bag nødderne i en 160 grader forvarm ovn i ca. 20 minutters tid, eller til nødderne er fået godt med farve.
- Lad dem køle helt af og nyd.
Sponsoreret af De 5 Gaarde
Ingen kommentarer endnu