Spidskålssalat med blåbær og pinjekerner

Ristet nødder med havsalt, rapsolie med rosmarin og frisk rosmarin

Opskriften er lavet i samarbejde med De 5 Gaarde

Disse lækre hjemmelavet saltet nødder med en god portion rosmarin fungerer rigtig godt som mellemmåltid, som appetitvækkere inden aftensmaden eller til at blande i salater. Jeg har til denne opskrift brugt lidt forskellige slags nødder som cashew, mandler, valnødder og peanuts, men I kan sagtens bruge andre slags nødder eller bare bruge 1 slags nød.

For at tilføje lidt ekstra smag, udover salt, så har jeg vendt nødderne i denne lækre rapsolie med rosmarin fra De 5 Gaarde, samt lidt frisk rosmarin – det fungerer rigtig godt.

OPSKRIFT

Ingredienser

150g blandet nødder

4 dl vand

2 spsk. salt

1 spsk. rapsolie med rosmarin

1 spsk. salt

1 lille håndfuld frisk rosmarin

 

Fremgangsmåde

  1. Kom vand og 2 spsk. salt i en lille gryde og giv det et opkog. Tag gryden af varmen, kom de blandet nødder i gryden, læg låg på og lad nødderne ligge i saltvandet i 20 minutter.
  2. Dræn vandet fra nødderne og vend 1 spsk. salt, jeg brugte havsalt, rosmarinolien samt den friske rosmarin med nødderne og kom det hele på en bageplade med bagepapir.
  3. Bag nødderne i en 160 grader forvarm ovn i ca. 20 minutters tid, eller til nødderne er fået godt med farve.
  4. Lad dem køle helt af og nyd.

Sponsoreret af De 5 Gaarde

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Spidskålssalat med blåbær og pinjekerner