Mad til min mors 50 års fødselsdag

Kyllingefileter fyldt med smøreost, spinat og soltørret tomater

Opskriften er lavet i samarbejde med Frijsenborg Herregårdskylling

Kyllingefileter fyldt med en lækker blanding lavet på smøreost, snittet spinat og soltørret tomater. Jeg er ret vild med kylling og kyllingefileter smager fantastisk, både som de er, men hvis man lige fylder dem med en smagfuld smøreost, så giver det lige fileterne lidt ekstra smag.

Til disse kyllingefileter serverede jeg ovnbagte grøntsager i form af rodfrugtfritter, hjemmelavet pommes samt gulerodsfritter. Det hele skæres ud i passende størrelse, kommes på en bageplade med lidt rosmarin rapsolie samt salt og kommes i ovnen i 45 minutter.

OPSKRIFT 2 stk.

Ingredienser

2 kyllingefileter

2 håndfuld frisk spinat

30g soltørret tomater

0,5 tsk. hyldeblomsteddike

100g light smøreost (jeg brugte philadelphia)

Lidt olie med rosmarin

Salt og peber

 

Fremgangsmåde

  1. Snit den friske spinat og de soltørret tomater og bland det sammen med smøreost, salt og peber.
  2. For at kunne fylde kyllingefileterne med den lækre smøreostblanding, skal I med en kniv lave en lomme i siden af fileterne.
  3. Kom smøreosten ind i lommerne og strø lidt salt og peber på fileterne.
  4. Find en pande frem, varm den op, kom lidt olie med rosmarin på panden og brun kyllingefileter.
  5. Læg kyllingefileterne i et fad og kom dem i en 200 grader forvarm ovn i 15 minutter.

Sponsoreret af Frijsenborg Herregårdskylling

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mad til min mors 50 års fødselsdag