Julesmåkager - find opskrifter på de lækreste julesmåkager uden tilsat sukker og uden gluten

Madplan uge 50

Det er igen blevet lørdag og I skal som sædvanlig have næste uges madplan. Jeg er vild med madplaner, da de er med til at gøre en travl hverdag lidt nemmere og overskueligere, da man ved præcis, hvad man skal handle ind og lave. Dermed slipper man for at vælge en af de sædvanlige retter, man ofte tyrer til. Næste uges madplan består blandt andet af glaseret skinke, kyllingegryderet, frikadellesandwich og meget mere.

Madplan uge 50

Mandag: Frikadelle sandwich

Tirsdag: Kødboller med mos og ærter

Onsdag: Tærte med oksekød og gedeost

Torsdag: Kyllingegryderet med porrer og svampe

Fredag: Rester fra onsdag og torsdag + luciaboller til dessert

Lørdag: Glaseret skinke med spinatsalat og rösti

Søndag: Rester og evt. skinkesalat af de resterende skinke

Mandagen starter med at I køber en stor portion hakket kylling eller kalv og flæsk. Den ene halvdel bruger I til at lave frikadeller til frikadelle sandwich om mandagen. Om tirsdagen kan I bruge den anden halvdel til kødboller med mos.

Onsdag står den på tærte med oksekød og gedeost. Torsdag kan I lave denne lækre kyllingegryderet med serranoskinke, svampe og porrer.

Fredag tænker jeg, at I kan spise rester fra både onsdag og torsdag. Derudover er det jo den 13. december på fredag og dermed luciadag. Hvis I som jeg er vilde med traditioner, så kan I jo lave disse luciabrød og spise til dessert.

Lørdag kan I lave glaseret skinke med spinatsalat og rösti. Hvis I køber en stor skinke til om lørdagen, så kan I om søndagen lave skinkesalat af resten og spise det ovenpå rugbrød, spinatbolle, havregrynsbolle, flute eller et stykke af dette lækre grydebrød.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Julesmåkager - find opskrifter på de lækreste julesmåkager uden tilsat sukker og uden gluten