Wok med kylling, broccoli, svampe og porrer

Banan/havregrynspandekager

Bananpandekager! En opskrift de fleste kender og som bare smager helt forrygende. I starten af mit vægttab lavede jeg disse pandekager, når jeg havde lyst til noget ekstra lækkert, og jeg har gennem de sidste 5 år lavet dem meget ofte. Efterhånden synes jeg bedre om dem end andre slags pandekager, da da smager af meget mere.

Forleden gik det op for mig at jeg slet ikke har en opskrift op disse banan/havregrynspandekager liggende på bloggen, så det var på tid at få dem på.

OPSKRIFT 8 stk.

Ingredienser

2 bananer

2 æg

75g havregryn

1 tsk. bagepulver

1 tsk. vaniljepulver eller pasta

Evt. lidt vanilje proteinpulver

 

Fremgangsmåde

  1. Skræl bananerne og mas dem godt med en gaffel.
  2. Tilføj havregryn, æg, vanilje, bagepulver og lidt salt og rør det hele rigtig godt sammen.
  3. Varm en pande op, kom lidt kokosolie på og steg pandekagerne 2 minutter på hver side.
  4. Top dem eventuelt med lidt friske bananskiver, blåbær og sirup.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Wok med kylling, broccoli, svampe og porrer