Madplan uge 24

Agurkedressing – Passer perfekt til fisk

En nem og yderst lækker agurkedressing, som specielt passer godt til fisk. Den kan selvfølgelig spises til mange andre ting, eksempelvis kan man servere den til sommer, når man skal grille – den passer godt til både kylling, hakkebøffer og koteletter. Men den passer i særdeleshed godt til fisk, hvad enten det er grillet, bagt, stegt på en pande eller blancheret.

LÆKKER CREMET DRESSING MED AGURKETERN OG FORÅRSLØG

Jeg har serveret den til fisk som både torsk, mørksej og laks og den passer godt til alle slags fisk. Den er enkel, består af få ingredienser og er simple i sin smag – på en god måde. Jeg synes personlig ikke at en dressing skal være alt for voldsom i smagen, når den skal spises til fisk, da den hurtigt kan ‘overmande’ smagen og meget fisk er lidt mild i smagen.

Dressingen tager ikke mere end et par minutter at lave. Den kan spises med det sammen, men kan også sagtens stilles på køl et par dagen. Nu har jeg jo nævnt, at dressingen fungerer godt til laks og på bloggen, kan I finde en opskrift på stegt laks med asparges og kartofler, hvori dressingen passer perfekt.

OPSKRIFT 4 pers.

Ingredienser

6 spsk. creme fraiche eller fromage fraiche

150g agurk

1 forårsløg

1 tsk. citronsaft

1 tsk. salt + lidt peber

 

Fremgangsmåde

  1. Skær agurk i meget små tern, fintsnit forårsløg og persille og bland det sammen med creme fraiche.
  2. Smag til med citronsaft, salt og peber og top dressingen med lidt god olie samt fintsnittet agurk og forårsløg.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Madplan uge 24