Hjemmelavet snickers is - nem og cremet is uden ismaskine

Madplan uge 29

Sommeren er godt i gang, måske ikke hvis man kigger på vejret, men kigger man på kalenderen, så befinder vi os lige midt i sommeren. Jeg tænker, at flere af jer allerede har, eller snart får, sommerferie.

Her får I næste uges madplan, som blandt andet består af en dansk klassikere ‘boller i karry’, pitabrød med coleslaw og pulled chicken, tunsalat på en stykke ristet brød og meget mere. Jeg håber I kan finde lidt inspiration til næste uges aftensmad.

Madplan uge 29

Mandag: Hel kylling med couscoussalat

Tirsdag: Pulled chicken med coleslaw i pitabrød

Onsdag: Grillet hakkebøf med kartoffelsalat og tomatsalat

Torsdag: Tunsalat på en stykket ristet brød + en grøn salat

Fredag: Ceasar salat

Lørdag: Kammuslinger med knoldsellerimos samt stegt serranoskinke, ærter og spinat

Søndag: Boller i karry

Mandag står den på en skøn helstegt kylling med couscoussalat. Tirsdag kan I bruge resterne af kyllingen til at lave pulled chicken, som I kan komme i hjemmelavet pitabrød med lidt coleslaw og måske syltet rødløg.

Onsdag kan I grille en hakkebøf og servere enten en almindelig kartoffelsalat, kartoffelsalat med dild, bønner og radiser eller kartoffelsalat med ærter, persille og avocadocreme samt tomatsalat med mozzarella eller tomatsalat med feta og saltet mandler til. Torsdag står den på tunsalat ovenpå et stykke brød, dertil kan I servere denne grønne salat til.

Fredag kan I lave en lækker Ceasar salat, hvor I eksempelvis kan lave brødcroutoner af brødet fra om torsdagen, hvis I ikke har lyst til rugbrødscroutoner.

Lørdag står den på stegte kammuslinger på en bund af knoldsellerimos samt stegt serranoskinke, ærter og spinat. Dertil kan I servere et godt stykke flute. Søndag tænker jeg, at det kunne være lækkert med en god dansk klassisk ret som boller i karry – dog med et lille ‘sundt’ twist.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hjemmelavet snickers is - nem og cremet is uden ismaskine