Champignon a la creme med koteletter - en velsmagende ret

Madplan uge 30

Sommeren er god i gang og jeg håber I alle har en skøn ferie, dem af jer som altså er gået på ferie 🙂 Trods ferien så fortsættter vi med disse madplaner, da jeg kan fornemme, at I stadig er ret glade for dem, hvilket jeg er utrolig glad for.

Så her får i madplanen for uge 30, som består af blandt andet en halv grille kylling med pommes, spaghetti carbonara, marinerede kyllingelår med stegte nudler og meget mere. Jeg håber I kan finde lidt inspiration,

Madplan uge 30

Mandag: Fyldte kyllingefileter med stegte broccolisris

Tirsdag: Spaghetti carbonara med kylling

Onsdag: Fyldte peberfrugter med

Torsdag: Krydrede frikadeller med couscoussalat

Fredag: Marinerede kyllingelår med stegte nudler

Lørdag: Grillet koteletter med mangosalat og knuste kartofler

Søndag: Halv ‘grill’ kylling med pommes frites og tomatsalat

Køber I en stor portion kyllingefileter, kan I mandag lave fyldte fileter med stege broccoliris. Den anden del kan I bruge til enten at lave denne low carb carbonara eller carbonara med bønnespaghetti, om tirsdagen.

Onsdag kan I lave enten mexikansk fyldte peberfrugter eller mere ‘almindelige’ fyldte peberfrugter, hvor I kan servere bulgursalat til. Om torsdagen kan I igen bruge hakket kød (eventuelt køb en stor portion om onsdagen, man kan sagtens bruge samme slags hakket kød til begge retter) og lav lækre krydrede frikadeller med couscoussalat med feta og granatæble samt tzatziki.

Fredag står den på en lækker og skøn hverdagsret bestående at marinerede kyllingeoverlår med stegte squashnudler, eller I kan bruge almindelige nudler. Lørdag kan I grille en god kotelet og servere mangosalat og knuste kartofler til.

Søndag kan I lave en god gammel kending, nemlig halv grillkylling med pommes frites. Dertil kan I eksempelvis lave en kalorielet remoulade og servere til retten og måske en lille let tomatsalat.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Champignon a la creme med koteletter - en velsmagende ret