Bircher mysli - lækker velsmagende morgenmad til hele familien

Madplan uge 43

Det er igen blevet lørdag og her får I næste uges madplan. Efterårsferien er ved at være slut og mange skal tilbage til den almindelige hverdag, med almindelig hverdagsmad. Derfor får I her en madplan med en masse skønne sunde retter, som kan laves på ganske kort tid. Det er en god blanding af både danske klassiske retter, fiskerette, pastaretter og meget mere. Jeg håber, at I kan finde lidt inspiration. Ellers kan I jo altid tjekke en af mine tidligere madplaner, hvis denne ikke lige er noget for jer.

Madplan uge 43

Mandag: Pitabrød med tunsalat

Tirsdag: Krebinetter med stuvede grønærter

Onsdag: Grøn spaghetti med kødboller

Torsdag: Mørksej i kokossauce

Fredag: Sweet potato nachos med kylling

Lørdag: Low carb carbonara

Søndag: Gammeldags grydesteg

Mandag står den på hjemmebagt pitabrød med en god tunsalat. Bryder I jer ikke om tunsalat, kan I i stedet lave en laksesalat og komme i. Tirsdag kan I købe en stor portion hakket kalv og flæsk, så I kan lave krebinetter med stuvede grønærter, og onsdag kan I bruge den sidste del kød til at lave denne grønne spaghettiret med kødboller.

Torsdag står den på mørksej, I kan sagtens bruge en hvilken som helst anden hvid fisk, i en skøn spicy kokossauce med en masse grøntsager. Fredag kan I lave nachos lavet på søde kartofler med kylling. Køber I en stor portion kyllingefilet om fredagen, kan I bruge den anden del om lørdagen til at lave low carb carbonara med kylling. Til jeres carbonara kan I servere et godt stykke foccacia eller et stykke flute. Derudover kunne det være lækkert med en god tomatsalat til. Søndag står den på gammeldags oksesteg med det hele.

4 kommentarer

  • Susanne søgaard

    Vil gerne blive ved at modtage din madplan, men pludselig kommer den 6 -8 gange

    Mvh
    Susanne Søgaard

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • - Camilla Drabo

      Ja der har været problemer med Bloggers Delight, derfor I har modtaget den virkelig mange gange, men det skulle gerne være fikset nu. Hvornår har du fået den sidste mail?

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ann Camilla Stadelund

    Jeg tror du er blevet hacket eller noget, da der bliver ved med at komme ugeplan. Jeg har modtaget over 20 for uge 43. Håber ikke jeg bliver hacket/spammet også nu jeg sender til dig her.

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • - Camilla Drabo

      Hej Ann 🙂 Mange tak fordi du skriver. Jeg ved dog der er et problem, og jeg har skrevet til Bloggers Delight. Desværre er de ikke til at få fat i på en søndag, men håber de fikser problemet i morgen.

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bircher mysli - lækker velsmagende morgenmad til hele familien