Lun rødkålssalat

Sprøde chokoladebidder fyldt med ristet hasselnødder

Hasselnødder og chokolade er en ret god kombination og smager helt forrygende. Som I måske allerede ved, så elsker jeg chokolade – i alle afskygninger – og min yndlingssnack er uden sammenligning chokolade og helst med nødder. Derfor er denne lille konfekt lige noget for mig.

Derudover består den kun af 2 ingredienser og de kan laves på ganske kort tid, hvilket er belejligt hvis man får en omgående trang til chokolade og nødder.

JULEKONFEKT MED CHOKOLADE OG HASSELNØDDER

Jeg kan faktisk ikke tåle hasselnødder. Min mund begynder at klø helt voldsomt og det går helt op til ørerne og helt ned i halsen, det er ikke specielt behageligt. For det meste går det væk efter 10 minutters tid, men det er ikke helt optimalt. Dog har jeg fundet ud af, at hvis jeg bager nødderne først, så kan jeg sagtens spise dem. Så her et lille fif, hvis I har det på samme måde som jeg.

Det er derfor jeg har bagt hasselnødderne i opskrift. Dog vil jeg virkelig pointere, at nødderne smager af så meget mere, når de bliver tilberedt. Derfor kan jeg kun anbefale, at I også giver dem en hurtig tur i ovnen, inden I vender dem i chokoladen.

OPSKRIFT 6-8 stk.

Ingredienser

100g mælkechokolade

70g hasselnødder

 

Fremgangsmåde

  1. Start med at riste hasselnødderne. Kom dem på et stykke bagepapir og bag dem i en 160 grader ovn i 20 minutter. Kom dem i et viskestykke og gnid dem op af hinanden til skallen forsvinder.
  2. Kom chokoladen i en skål og smelt den enten i mikroovnen eller over et vandmad. Hak nødderne groft og vend dem i den smeltet chokolade.
  3. Kom massen på et stykke bagepair i små klatter og lad dem størkne.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lun rødkålssalat