Haydari dip - opskrift på en nem og cremet dip med feta og bagte peberfrugter

De 10 mest populære indlæg i 2020

Hver måned laver jeg et indlæg med de 10 mest populære indlæg i den forgangne måned. Jeg synes det er sjovt at kigge tilbage på de opskrifter, som I har været mest interesseret i, specielt fordi de ikke altid stemmer overens med mine forventninger. Nu hvor 2020 er slut, har jeg selvfølgelig også lavet en liste med de 10 mest populære indlæg i hele 2020. Det er sjovt nok næsten kun mine søde lækkerier, som I har været mest interesseret i, men det forstår jeg fuldt ud, jeg er også mest til det søde.

DE 10 MEST POPULÆRE INDLÆG I 2020

  1. Uden den store overraskelse så er opskriften på mine jordskokkechips landet på førstepladsen. Disse chips har været utrolig populære i hele 2020.
  2. Kanelkage lavet på kikærter er en super lækker og nem opskrift. Den smager fremragende og er ret kalorielet.
  3. En af mine egen yndlingslækkerier er disse karamelsnitter. De består af en sprød bund, en lækker karamel uden tilsat sukker og et godt lag chokolade på toppen.
  4. Bananbrød med ristet mandler har også været ret populær i 2020, hvilket jeg udmærket kan forstå – banan i bagværk holder altid.
  5. Endnu en opskrift som er en smule kalorielet er min skyrboller, som ligeledes har været ret velbesøgt det sidste års tid. Bollerne smager super godt, er nemmet at røre sammen, kan fryses og fungerer godt til både morgenmad og som en lille snack.
  6. Endnu en opskrift på boller er kommet med på listen. Det er opskriften på mine proteinboller, som i stedet for skyr er lavet på hytteost. De er også super lækre.
  7. Snickers bidder! En lækker og nem lille snack, som hurtigt stiller den søde tand.
  8. Endnu en kageopskrift hvor jeg har brugt kikærter er kommet med på listen. Det er disse romkugler lavet på kikærter. De kan kun anbefales, da de smager fantastisk og kikærter fungerer upåklageligt i kageopskrifter.
  9. Kakaotoppe er en gammel opskrift, men ikke desto mindre smager den skønt. Toppene minder en del om dem man køber i supermarkedet. De tilmed knaser, som de skal.
  10. Den sidste opskrift som er kommet med på listen er disse saltet karamel/mandelbar.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Haydari dip - opskrift på en nem og cremet dip med feta og bagte peberfrugter