Madplan uge 5

Snickerskugler vendt i chokolade

Her har jeg lavet nogle lækre raw kugler, som minder om snickers, derfor har de fået navnet snickerskugler. De smager virkelig skønt og fungerer ret godt som mellemmåltid eller som en lille snack, når sukkertrangen melder sin ankomst.

RAW SNICKERSKUGLER

De er virkelig hurtige at lave, da de som sagt er raw og skal derfor hverken bages eller noget. Dejen skal blendes sammen, formes til små kugler og vendes i smeltet mørk chokolade. Hvis I ikke lige har tid til at smelte chokoladen, så kan I sagtens rulle kuglerne i finthakket peanuts, det er den rigtig nemme løsning og smager også godt. Jeg vil dog anbefale at bruge chokolade, for chokolade holder bare altid.

Er I som jeg vilde med alle former for snickers opskrifter, så ligger der en del forskellige opskrifter her på bloggen: snickers bidder, snickers is, snickerskage, snickers grød og snickers cheesecake.

OPSKRIFT 12 stk.

Ingredienser

75g dadler

125g saltet peanuts

2 spsk. peanutbutter

80g mørk chokolade

 

Fremgangsmåde

  1. Start med at blende peanuts i en blender eller en foodprocessor, men kun i 10 sekunder, da nødderne bare skal fintsnittes.
  2. Kom dadler og peanutbutter i foodprocessoren og blend sammen med nødderne.
  3. Smelt chokoladen og form massen til små kugler. Når chokoladen er smeltet, dyppes kuglerne i chokoladen og pyntes med lidt fintsnittet peanuts.
  4. Når chokoladen er stivnet nydes kuglerne.

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Madplan uge 5