Chili con carne - nem og lækker opskrift

De 10 mest populære indlæg i januar 2021

Den første måned i 2021 er allerede slut og vi skal til at tage hul på årets korteste måned, som alligevel nok kommer til at føles som den længste. Corona spiller stadig en væsentlig rolle i vores hverdag, men ikke desto mindre skal vi stadig have mad, og det er jo altid skønt at forsøde tiden med lidt hjemmebag.

Jeg har her samlet de 10 opskrifter, som I har været mest interesseret i i januar måned. Den består som sædvanlig mest af søde lækkerier som 2 forskellige banankager, 3 opskrifter på fastelavnsboller og flere andre kager.

DE 10 MEST POPULÆRE INDLÆG I JANUAR

  1. Januars mest populære opskrift har været mine kinder maxi. De er utrolig nemme at bikse sammen, består af ganske få ingredienser og så smager de fantastisk.
  2. Lige efter er opskriften på disse lækre og nemme skyrboller landet. De består af få kalorier og tager ikke mange minutter at røre sammen.
  3. Bananbrød med ristet mandler. Kager med bananer er ofte et stort hit, da mange af os tit har lidt kedelige bananer liggende og det er jo synd at smide dem ud.
  4. På fjerde pladsen er opskriften på mine traditionelle fastelavnsboller landet. De består af vandbakkelser fyldt med hindbærsyltetøj, vaniljecreme og konditorcreme.
  5. Endnu engang er en banankage kommet på listen. Denne gang er det opskriften på denne kikærte/banankage med chokolade – den er så lækker.
  6. I er, som jeg, vilde med fastelavnsboller og opskriften på disse gammeldags fastelavnsboller med vaniljecreme og remonce er også landet på listen.
  7. Så kom der endelig en opskrift fra det salte køkken med på listen. Nemlig denne skønne haydari dip lavet på bagte peberfrugter og feta.
  8. Igen er opskriften på ovnbagte jordskokkechips kommet med på listen.
  9. En skøn og nem hverdagsret er netop lige kommet med på listen: Svinemørbradbøffer med bløde løg i flødesauce.
  10. Den sidste opskrift som er kommet med på top 10 listen er disse fyldte fastelavnsboller lavet på vandbakkelser og fyldt med den lækreste chokoladecreme.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Chili con carne - nem og lækker opskrift