Bananbrød med mørk chokolade

Fyldte peberfrugter med krydrede kød og revet ost

Fyldte peberfrugter er virkelig en skøn ret, som er samtidig ret hurtig at bikse sammen og den kræver ikke så pokkers meget. I princippet kan man fylde sine peberfrugter med præcis det slags fyld, som man selv foretrækker.

PEBERFRUGTER FYLDT MED KRYDRET KØD OG CHEDDAR

Disse peberfrugter har jeg fyldte med hakket kyllingekød, men I kan sagtens bruge svinekød eller oksekød, som jeg har stegt på en pande med lidt blandet grøntsager. Fyldet er krydrede spidskommen, chili og paprika og er efterfølgende kommet i peberfrugterne, som har fået en tur i ovnen og til sidst toppet med en god håndfuld revet cheddar.

Peberfrugterne kan spises som de er eller I kan toppe dem med creme fraiche, salat eller og guacamole eller bare avocadostykker. Til retten kan I servere en let salat, grøntsagsstave og et godt stykke brød.

OPSKRIFT

Ingredienser 3 pers.

400g hakket svinekød, oksekød eller kyllingekød

1 løg

2 fed hvidløg

1 squash

1 gulerod

3 peberfrugter

1/2 dåse flået tomater

1 spsk. spidskommen

1 spsk. paprika

1/2 tsk. chilipulver eller lidt frisk chili

Salt og peber

Revet cheddar

 

Fremgangsmåde

  1. Start med at brune kødet godt af på en varm pande.
  2. Mens kødet steger skær I gulerod, squash, løg og hvidløg i små terne og kommer på panden til det brunet kød. Tilføj spidskommen, paprika, chili, salt og peber og steg det hele god igennem.
  3. Tilsidst hældes de flået tomater på panden, lad det hele skal simre nogle minutter og smag til.
  4. Halver de 3 peberfrugter, fjern kernehuset og placer dem i et fad. Fyld peberfrugterne med fyldet og stil fadet i en 200 grader forvarm ovn i 20 minutter.
  5. Riv en god portion cheddar ost over peberfrugter, stil dem tilbage i ovnen nogle minutter til osten er smeltet og server.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bananbrød med mørk chokolade