Rugbrødsbananbrød med mørk chokolade

Peanutbutter/cornflakes bidder med chokolade

Peanutbutter snack! Her får I opskriften på en yderst nem og ikke mindst lækker lille snack. Er I til peanutbutter, chokolade og en crispy snack, så er disse små bidder nok lige noget for jer. De smager helt forrygende og består af ganske få ingredienser.

CORNFLAKESBIDDER MED PEANUTBUTTER

Selvom jeg laver mange opskrifter som kager og søde lækkerier, som ofte er en lille smule ‘avanceret’, så er det nu også ganske rart med en nem og tilgængelig opskrift, som kan bikses sammen på ganske kort tid. Bidderne består af få ingredienser, som jeg tror mange i forvejen har stående i køkkenskabene. Derudover kan de laves på ganske kort tid, så smutter I i køkkenet nu, kan I have dem klar indenfor en halv time.

OPSKRIFT 8-10 stk.

Ingredienser

140g peanutbutter

50g fibersirup eller almindelig sirup

55g cornflakes

25g kokosflager

Lidt salt

80g mørk chokolade

1 tsk. kokosolie

 

Fremgangsmåde

  1. Kom peanutbutter og fibersirup i en lille gryde og smelt det sammen ved svag varme. Tag derefter gryden af varmen og vend cornflakes og kokosflager i peanutbuttermassen.
  2. Kan I lide bidderne lidt saltet, så tilføj en lille smule salt, ellers bare lad vær.
  3. Kom massen i en form (10x22cm) og stil den på køl.
  4. Mens den køler af, kan I smelte chokolade og kokosolie i mikroovnen eller over vandbad. Hæld chokoladen over cornflakesbunden og stil på køl til chokoladen er stivnet. Skær i mindre stykker og spis.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Rugbrødsbananbrød med mørk chokolade