Bagt chili con carne med cheddar

Fyldte squashruller med smøreost, feta og krydderurter

Disse squashruller fungerer rigtig godt som tilbehør til aftenmaden, men man kan også sagtens servere dem til et tapas bord, det har jeg i hvert fald tidligere gjort og det fungerede ret godt. Rullerne er fyldt med smøreost og feta, smagt til med persille og hvidløg – det er utrolig lækkert.

SQUASH MED OST, PERSILLE OG HVIDLØG

Mangler I en ide til et anderledes slags tilbehør til dagens aftensmad, så kan jeg virkelig anbefale jer at prøve disse lækre ruller. I princippet smager squash ikke af så forfærdelig meget, så det kommer utrolig meget an på krydringen. Disse skiver squash er fyldt med 2 slags ost, hvidløg og krydderurter – what’s not to like? Bryder I jer ikke om persille, kan I sagtens enten droppe det eller bruge en anden slags krydderurt. For lige at give retten et ekstra pift, så toppede jeg dem med lidt stegt serranoskinke og det fungerede upåklageligt.

OPSKRIFT 8 stk.

Ingredienser

1 squash

50g philadelphia light

50g feta

2 skiver serranoskinke

1 lille fed hvidløg

1 god håndfuld frisk persille

Peber

 

Fremgangsmåde

  1. Skær squash i lange tynde skiver (brug gerne en pålægsmaskine) og steg dem på en varm pande et par minutter. Stil dem til afkøling.
  2. Steg serranoskinken og stil også de til afkøling.
  3. I en skål rør I smøreost, feta, hakket persille og revet hvidløg sammen.
  4. Smør et godt lag af osteblandingen på hver skive squash. Knus serranoskinken og drys en lille smule ovenpå osten, rul skiverne og placer på en tallerken. Top med lidt ekstra serranoskinke og persille.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bagt chili con carne med cheddar