Svampe fyldt med serranoskinke, smøreost og krydderurter

Madplan uge 15

I skal som sædvanlig have næste uges madplan. Påsken er ovre, og vi går snart ind i en uge uden nogle former for helligdage eller andre specielle dage, så madplanen er helt normalt og fyldt med en masse lækre og nemme retter. Madplanen består blandt andet af en helt ny opskrift, som netop er landet på bloggen nemlig min opskrift på proteinrig og kalorielet pizza lavet på skyrdej. Derudover består madplanen af nachos lavet på søde kartofler, wok, pommes og pankopaneret kylling og mange andre skønne retter.

MADPLAN UGE 15

Mandag: Wok

Tirsdag: Græsk farsbrød med tzatziki og græsk salat

Onsdag: Pitabrød med pulled chicken og coleslaw

Torsdag: Sweet potato nachos med pulled chicken

Fredag: Pizza lavet på skyrdej

Lørdag: Paprikagryde

Søndag: Pommes med pankopaneret kylling

Mandag står den på wok med hakket kød, grøntsager og østerssauce. Sørger I for at købe en stor portion hakket kød, kan I bruge resten om tirsdagen på græskfarsbrød, tzatziki, græsk salat og madbrød.

Onsdag kan I lave en stor portion pulled chicken, så I om onsdagen kan serveret det i hjemmelavet pita, eller de gode fra netto, samt hjemmelavet coleslaw. Den resterende pulled chicken kan I bruge om torsdagen på nachos lavet på søde kartofler.

Fredag kan I lave en nem og lækker pizza, som er lavet på skyrdej og toppet med ost og skinke. Er I dog mere til lidt specielle pizzaer og ikke den klassiske 90’er pizza, kan I sagtens toppe jeres pizza med andre slags topping.

Lørdag kan I lave paprikagryde og enten servere almindelige ris, blomkålsris eller en skøn cremet kartoffel/knoldsellerimos til. Søndag står den på pankopaneret kylling, pommes og haydari.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Svampe fyldt med serranoskinke, smøreost og krydderurter