Kakao french toast af bananbrød - toppet med karamelliseret banan

Madplan uge 16

Det er nu blevet lørdag og I skal som sædvanlig have næste uges madplan. Denne madplan består af lidt forskellige skønne retter, som gerne skulle være tiltrækkende for hele familien. Hverdagsretterne er forholdsvis nemme og simple at lave, og de kan bikses sammen på ganske kort tid. Madplanen består blandt andet af kalkunsalat, grillet hakkebøffer med tomatsalat og fetadip, pizzatærte og andre skønne retter. Jeg håber, I kan finde lidt inspiration.

MADPLAN UGE 16

Mandag: Spaghetti bolognese med flute og salat

Tirsdag: Pizzatærte

Onsdag: Æggewraps med kalkun

Torsdag: Kalkunsalat med avocado, æble og karrydressing

Fredag: Hakkebøffer med hasselback kartofler, tomatsalat og fetadip

Lørdag: Stegt laks med kogte kartofler og agurkedressing

Søndag: Laksesalat

Mandag kan I købe en stor portion hakket kød, så I kan lave spaghetti bolognese og dertil servere flute og en grøn salat. Tirsdag kan I bruge resten af kødsaucen til at lave pizzatærte.

Køber I onsdag en stor kalkunfilet/bryst, kan I bruge halvdelen på at lave disse skønne æggewraps, som I kan fylde med grøntager og kalkun (i stedet for kylling, som der står i opskriften). Torsdag kan I bruge den anden halvdel til at lave en kalkunsalat med karrydressing.

Fredag kan I stege eller grille hakkebøffer med hasselback kartofler, fyldte svampe, tomatsalat med feta og en skøn fetadip. Lørdag kan I servere stegt laks med kartofler, stegte asparges samt en skøn agurkedressing. Har I lidt agurk tilover, kan I også lave agurkesalat.

Har I laks tilover, kan I søndag lave marineret laks med stegte nudler, laksesalat eller I kan lave en skøn og nem frisk salat med laks, æg og rejer.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kakao french toast af bananbrød - toppet med karamelliseret banan