Cremet spidskålssalat med ærter og forårsløg

Madplan uge 18

Det er blevet til endnu en madplan, og madplanen for uge 18 ligger nu klar til jer her på bloggen. Jeg har, hvis jeg selv skal sige det, sammensat en masse skønne retter til jer. Først havde jeg planlagt en masse grillmad, men vejrguderne er ikke lige med mig i næste uge, da det skulle blive regn de fleste dage – typisk! Men en enkelt dag med grillmad, skal der være plads til, vejret kan jo ændre sig. Madplanen består, udover grillmad, af bagt chili con carne, en skøn og nem pastaret, kyllingesalat med paneret kylling og mange andre lækkerier.

Madplan uge 18

Mandag: Kyllingesalat med paneret kylling

Tirsdag: Grillet fyldte kyllingefileter med cremet spidskålssalat

Onsdag: Græske frikadeller med græsk tilbehør

Torsdag: Tærte

Fredag: Pasta med mørbrad

Lørdag: Mørbrad med pommes og squashruller

Søndag: Bagt chili con carne

Mandag kan I købe en stor portion kyllingefileter, eller et stykke kalkun, som I kan bruge til denne lækre kalkun/kyllingesalat, hvor I kan panere jeres kylling/kalkun. Den resterende kylling kan I fylde med mozzarella og tomater og servere cremet spidskålssalat på tirsdag.

Onsdag står den på græske frikadeller med blandet græsk tilbehør som tzatziki, græsk salat, pommes, madbrød og måske en fetadip. Sørger I for at købe en stor portion hakket kød, kan I torsdag bruge det resterende kød til at lave en skøn tærte med gedeost, hvor bunden er lavet på blomkål.

Fredag kan I købe en ekstra mørbrad, så i fredag kan lave pastaret med mørbrad, squash og svampe. Den anden mørbrad kan I enten grille eller stege på en pande om lørdagen, og dertil kan I servere en lækker tomatsalat med feta og saltet mandler, squash ruller og ovnbagte kartofler med en parmesandressing. Har I rester af dressing tilovers fra om onsdagen, kan I også serverer det til.

Søndag står den på bagt chili con carne.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Cremet spidskålssalat med ærter og forårsløg