Brownie med peanutbutter/karamel topping og chokolade ganache

De 10 mest populære indlæg i april 2021

Det er lige gået op for mig, at jeg fuldstændig glemte at lave denne liste sidste måned. Ved ikke lige hvad der skete, men den må være smuttet – jeg har ellers holdt ret godt fast i denne tradition i løbet af de sidste par år, men en enkelt smutter kan jo ske. Men nu skal I selvfølgelig ikke snydes for listen igen, så derfor har jeg ‘som sædvanlig’ samlet de 10 mest populære indlæg – som ofte er opskrifter – i dette indlæg.

DE 10 MEST POPULÆRE INDLÆG I FEBRUAR

  1. Den mest populære opskrift i april er uden tvivl pizza lavet på skyrdej.
  2. Mine lækre luftige grove hveder er selvfølgelig også landet højt på listen, men det har jo også lige været store bededag, og der skal jo spises hveder.
  3. Så landede en kage opskrift også på listen; min gulerodskage med en skøn ostecreme på toppen. Kagen er lavet på kikærter og smager fantastisk.
  4. Endnu en skyr-opskrift er landet på bloggen, hvilket den faktisk har gjort hver måned, lige siden opskriften kom på bloggen. Det er selvfølgelig mine skyrboller.
  5. Kinder maxi – Behøver jeg sige meget mere?
  6. En af mine favoritter, og en ret gammel opskrift, har jeg fået revideret lidt i samt fået taget nye billeder af. Det er opskriften på brownie lavet på sød kartoffel, som I også har været ret interesseret i – ligesom jeg selv.
  7. Så kom der en opskrift fra det salte køkken på listen. Lækre stegte kødboller i en spicy og cremet kokos/karrysauce.
  8. Endnu en opskrift med kikærter: mazarinkage med marcipan. En nem og lækker lille kage, som enten kan spises som den er, eller som man kan toppe med en creme og friske bær.
  9. Vi, eller rettere I, fortsætter med interessen i mine kikærtekager og denne chokoladekage lavet på kikærter og toppet med chokolade er såmænd også kommet med på listen.
  10. Den sidste opskrift er fra det salte køkken og er en skøn og nem hverdagsret, som kan bikses sammen på 30 minutter: Cremet pastaret med grøntager og hakket kød.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Brownie med peanutbutter/karamel topping og chokolade ganache