One pot risret med hvid fisk og karry

Madplan uge 19

Det er blevet lørdag og som sædvanlig skal I selvfølgelig have næste uges madplan, som består af en masse skønne nemme retter. Vi skal allerede til at tage hul på uge 19 – jeg synes godt nok tiden flyver afsted. Men jeg har sammensat en skøn madplan til jer med en masse blandet opskrifter fra bloggen. Madplanen består blandt andet af grillet spareribs med majskolber, kartofler og dressing, boller i karry, stegte ris og mange andre retter. Jeg håber I kan finde lidt inspiration.

Madplan uge 19

Mandag: Stegte ris med kylling og grøntsager

Tirsdag: Rugbrødssandwich med pulled chicken og avocadocreme

Onsdag: Grillet spareribs med majskolber, grillet kartoffelskiver og kålsalat

Torsdag: Boller i karry

Fredag: Pizzasnegle

Lørdag: Flanksteak med blomkåls/broccolisalat, haydari og pommes anna

Søndag: Flæskestegssandwich

Mandag kan I købe en stor portion kyllingefileter, så I kan lave stegt blomkålsris med kylling og grøntsager eller en anden version med karry. Den resterende kylling kan I bruge på at lave pulled chicken om tirsdagen, som I kan fylde i en rugbrødssandwich med avocadocreme.

Onsdag er vejret forhåbentlig godt og den står på grillet spareribs med majskolber, vandmelonsalat, grillet kartoffelskiver og salse verde. Torsdag kan I lave boller i karry og servere den resterende salat fra om onsdagen dertil. Søger I for at købe en stor portion hakket kød, kan I fredag lave kødsauce, deraf lave pizzasnegle og servere gnave grønt dertil. Ellers kan I lave spaghetti bolognese eller skyrdejspizza (som I kan toppe med kødsaucen).

Lørdag står den på grillet/stegt flanksteak med bearnaisecreme eller haydari samt pommes Anna og en skøn blomkåls/broccolisalat. Søndag står den på ægte søndagsmad nemlig flæskestegssandwich.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

One pot risret med hvid fisk og karry