Den lækreste fudgy brownie

Madplan uge 21

Det er endnu engang blevet lørdag og som sædvanlig skal I selvfølgelig have næste uges madplan, som blandt andet består af lækre tacoskaller lavet på blomkål, som fyldes med tigerrejer og lidt blandet grøntsager. Derudover består madplanen af kyllinge lollipops, pitabrød med pulled chicken og coleslaw samt mange andre skønne retter.

Jeg håber I kan finde lidt inspiration til jeres aftensmad i næste uge, så I ikke ender med en af de sædvanlige 10 retter, som vi alle har en tendens til at tye til.

MADPLAN UGE 21

Mandag: Fyldte kyllingefileter med tomatsalat og ovnbagte kartofler

Tirsdag: Kylling i kokossauce med broccoli og svampe

Onsdag: Blomkålstaco med tigerrejer

Torsdag: Pad thai med tigerrejer

Fredag: Pita med pulled chicken og coleslaw

Lørdag: Kyllinge lollipops med kartofler og dressing

Søndag: Lasagne

Mandag kan I købe en stor portion kyllingefileter. Den ene del kan I bruge til at lave fyldte fileter, hvortil I kan servere ovnbagte kartofler med serranoskinke, tomatsalat med feta, foccacia samt tzatziki. Den anden portion kan I bruge til at lave kylling i karry/kokossauce med broccoli og svampe om tirsdagen.

Onsdag kan I købe en stor portion tigerrejer. Den ene halvdel kan I stege på en pande med hvidløg og fylde i blomkålstaco med mango, lidt fintsnittet kål, syltet rødløg samt avocadotern. Den anden del kan I bruge torsdag på at lave pad thai, hvor I kan skifte kylling ud med rejer – eller bruge begge ting.

Fredag står den på pitabrød med pulled chicken og coleslaw. Lørdag kan I servere kyllinge lollipops med cremet dressing og sprøde kartofler, hvortil I kan lave en vandmelonsalat med tomater og feta.

Søndag kan I lave lasagne og servere rester af grøntsager/salater fra de forgangne dage.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den lækreste fudgy brownie