Madplan uge 22

Grove bananbidder med rugmel og chokolade

Lækre små bananbidder! Disse små bidder smager fantastisk og kan lavet på utrolig kort tid. De minder en del om muffins, så har I ikke en form med små firkanter, kan I sagtens bruge små muffinsforme.

BANAN/RUGBRØDSBIDDER

Jeg har tidligere lavet et bananrugbrød og netop dette brød, har inspireret mig til disse små lækkerier, da jeg har tilføjet en god portion rugmel og kerner, som bare spiller fantastisk med banan og mørk chokolade.

Jeg har efterhånden rigtig mange opskrifter på kager og lækkerier lavet på bananer liggende på bloggen. Bananer er fantastiske at bage med og bananmuffins var en af de første opskrifter jeg lavede, da jeg gik i gang med mit vægttab – og jeg har masser af ideer endnu.

OPSKRIFT 8 stk.

Ingredienser

1 banan

1 æg

35g havregryn

30g rugmel

40g udblødte blandet kerner (kan undlades)

0,5 tsk. bagepulver

lidt vanilje

25g mørk chokolade

 

Fremgangsmåde

  1. Start med at komme frø og kerne i vand og lad det stå til dagen efter. Eller kog dem i 15 minutter og lad dem afkøle.
  2. Kom bananen i en skål og mas den med en gaffel. Tilføj æg, havregryn, rugmel, de udblødte kerner, vanilje og bagepulver og rør det godt sammen.
  3. Hak chokoladen, vend den i dejen og kom dejen i de små forme.
  4. Bag ved 200 grader i ca. 12 minutter og lad dem køle af.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Madplan uge 22