Koldskål - lækker, cremet og uden tilsat sukker!

Madplan uge 26

Det er igen blevet lørdag og I skal som sædvanlig have næste uges madplan. Sommeren er efterhånden så småt ved at gå i gang, og måske en del snart smutter på ferie og derfor ikke har behov for madplaner. Alligevel har jeg dog valgt at blive ved med at lave dem sommeren over, måske nogen alligevel kan finde lidt inspiration. Denne uge består madplanen blandt andet af pariserbøf, paneret kylling i hjemmelavet blomkålstaco, kyllingelollipops, pizza og andre lækre retter.

Madplan uge 26

Mandag: Kylling i flødesauce med svampe og serranoskinke

Tirsdag: Blomkålstaco med paneret kylling

Onsdag: Pizza toppet med sødkartoffel og mascarpone

Torsdag: Fyldte søde kartofler med oksekød

Fredag: Pariserbøf

Lørdag: Grillet Rib eye bøffer med pommes Anna og bearnaisecreme

Søndag: Kylling lollipops med pommes og fetadip

Køber I en stor portion kyllingefileter, kan I mandag lave kylling i flødesauce med asparges, svampe og  serranoskinke. Den resterende kylling kan I bruge tirsdag, hvor I kan panere dem i panko eller blendet chips, og komme dem i blomkålstaco med lidt blandet grøntsager.

Onsdag kan I lave en klassisk god koldhævet pizza, som I kan toppe med tynde skiver sød kartoffel og mascarpone. Torsdag kan I fylde de resterende søde kartofler med hakket oksekød. Køber I lidt ekstra hakket oksekød, kan I bruge resten om fredagen til pariserbøf.

Lørdag står den på grillet rib eye bøffer med pommes Anna og bearnaisecreme. Søndag kan I lave kylling lollipops og servere pommes samt fetadip dertil.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Koldskål - lækker, cremet og uden tilsat sukker!