Banan chokolademuffins

Madplan uge 30

Det er igen blevet lørdag og her får I madplanen for uge 30. Sommerferien er stadig på sit højeste, så jeg tænker mange af jer måske stadig har sommerferie, eller snart skal til at have det. Madplanen er en god blanding af gamle skønne retter, som fungerer perfekt i hverdagen, hvor man måske ikke gider bruge timer i køkkenet. Den består blandt andet af gammeldags kyllingesteg med kartofler, salat og den lækreste sauce. Lasagne, kammuslinger med pure og stegte grøntsager og mange andre lækre retter er også at finde på madplanen.

Madplan uge 30

Mandag: Chicken piccasa

Tirsdag: Kyllingekebab

Onsdag: Lasagne

Torsdag: Quesadillas

Fredag: Kammuslinger med pure

Lørdag: Grydestegt kylling med skilt sauce, ovnbagte kartofler og salat

Søndag: Cæsar salat

Vi starter madplanen ud med en god italiensk pastaret nemlig chicken piccatta. Sørger I for at købe en stor portion kyllingefileter om mandagen, kan I bruge den resterende kylling om tirsdagen på at lave kyllingekebab.

Hvis I onsdag køber en ekstra portion hakket oksekød, kan I lave kødsauce af hele portionen og bruge den ene del til at lave lasagne. Den anden del kødsauce kan I bruge om torsdagen, hvor I kan komme den mellem 2 tortillas med revet ost og dermed servere lækre quesadillas.

Fredag står den på kammuslinger med blomkålspuré og stegte grøntsager. Lørdag kan I lave grydestegt kylling med sommersalat, ovnbagte kartofler og en skøn skilt sauce. Resterne fra kyllingen kan I bruge om søndagen på at lave cæsar salat.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Banan chokolademuffins