10 mest populære indlæg i juli 2021

Vegansk chokolademousse

Noget jeg normalt sjældent laver, men en gang skal jo være den første, så her får I opskriften på en yderst lækker, nem og ikke mindst vegansk dessert. Den består af en simpel chokolademousse med pisket kokosmælk på toppen.

CHOKOLADEMOUSSE OG KOKOSMÆLK

Jeg elsker chokolade i alle afskygninger. Jeg spiser det både bart, men også i diverse desserter, om det er kage, is, mousser eller lignende så er det lige noget for mig – jeg elsker bare chokolade.

Denne mousse er blød, velsmagende og lækker. Dog vil jeg lige påpege, at jo længere tid den får lov til at stå i køleskabet desto mindre mousse-agtig bliver den. Efter nogle dage er det mere en chokoladebudding, den smager stadig fantastisk, men konsistensen ændrer sig.

OPSKRIFT 4 port.

Ingredienser

220g kokosmælk (alt den fede del af 1 dåse kokosmælk)

100g mørk chokolade

35g sirup

 

Fremgangsmåde

  1. Kom først kokosmælken på køl nogle timer, så den deler sig.
  2. Kom den fede del af kokosmælken i en gryde sammen med sirup og chokolade og lad det smelte sammen ved meget lav varme.
  3. Derefter kommes massen i små skåle og stille på køl i min. 4 timer, så den sætter sig.
  4. Moussen serveres enten som den er eller med pisket kokosmælk (igen den fede del af kokosmælken) og lidt friske bær.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 mest populære indlæg i juli 2021