Kakaotoppe bidder

Madplan uge 33

Weekenden er allerede i gang, hvilket jo er skønt, og som sædvanlig kommer her lidt inspiration til næste uges aftensmad. Jeg prøver så vidt muligt at sammensætte madplanen med nemme og skønne hverdagsretter, som gerne skulle være for hele familien. Derudover forsøger jeg at ‘genbruge’ både kødudskæringer og grøntsager, så der ikke er for meget madspild. Næste uges madplan består blandt andet af nachos lavet på søde kartofler, fettuccine med kylling og broccoli, blomkålstoast og meget mere. Jeg håber I kan finde lidt inspiration.

MADPLAN UGE 33

Mandag: Boller i karry

Tirsdag: Forloren hare med bagte rodfrugter

Onsdag: Fettuccine med kylling og broccoli

Torsdag: Sweet potato nachos med kylling

Fredag: Fyldte søde kartofler

Lørdag: Paprikagryde

Søndag: Blomkålstoast

Mandag kan I købe en stor portion hakket svinekød, så I kan lave en god dansk klassiker som boller i karry. Den anden del kan I bruge om tirsdagen til at lave forloren hare med ovnbagte rodfrugter, rødbedesalat og en nem dressing.

Onsdag kan I købe en stor portion kyllingefileter, så I kan lave fettuccine med kylling og broccoli. Den resterende del af kyllingefileterne kan I bruge om torsdagen til at lave sweet potato nachos med kylling og en masse blandet grøntsager. Hvis I samtidig køber et par ekstra søde kartofler om torsdagen, kan I lave fyldte søde kartofler om fredagen. OG… har I søde kartofler til overs fra om fredagen, kan I lave en kage med dem. Jeg har et par forskellige opskrifter liggende på bloggen; brownie med sød kartoffel, brownie toppet med peanutbutter, puffede ris og smeltet chokolade og brownie med peanutbuttercrunch og chokoladeganache.

Lørdag står den på paprikagryde, hvor I kan servere almindelige ris, blomkålsris, kartoffelmos med ærter eller kartoffel/knoldsellerimos til. Søndag kan I lave blomkålstoast.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kakaotoppe bidder