Wraps med græske kyllingefrikadeller

Syltede blommer med vanilje og uden tilsat sukker

Blommesæsonen er så småt gået i gang, og har I ikke mulighed for at få spist alle de lækre blommer, som naturen forærer jer, så kan I sylte jeres blommer. På den måde holder de længere og I kan forsøde jeres desserter eller morgenmad med lækre hjemmedyrket blommer igennem efteråret og vinteren.

SYLTEDE BLOMMER MED VANILJE

Blommer smager fantastisk og i øjeblikket bugner det med alverdens lækre forskellige blommer, som selvfølgelig kan bruges i både det søde og det salte køkken, men I kan også sylte dem og spise dem ovenpå is, pandekager, havregrød eller andre ting. Jeg har sødet mine blommer med sødemiddel fra EASIS, men I kan sagtens bruge almindelig sukker eller rørsukker i stedet.

OPSKRIFT

Ingredienser

500g blommer

1,5 dl vand

50g EASIS multisød

1-2 tsk. flydende sødemiddel

1 vaniljestang

 

Fremgangsmåde

  1. Skrab kornene ud af vaniljestangen om kom både vaniljekorn og vaniljestang i en gryde med vand, multisød og flydende sødemiddel. Lad det simre 5 minutters tid.
  2. Halver blommerne og fjern stenene. Kom de halve blommer i lagen og lad dem simre med nogle minutter.
  3. Skold jeres glas og kom både blommer og væden i glasset. Luk det forsvarligt til og stil dem på køl.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Wraps med græske kyllingefrikadeller