Madplan uge 36

10 mest populære indlæg i august 2021

August måned er allerede slut, september er godt i gang og som sædvanlig har jeg lavet et indlæg, hvor jeg har samlet de 10 mest populære opskrifter fra den forgangne måned. Jeg synes det er ret sjovt at lave disse indlæg, da  de opskrifter I finder mest spændende, ikke altid stemmer overens med mine forventninger.

Denne gang består listen af ret mange opskrifter fra det saltet køkken, det plejer ellers næsten altid at være opskrifter fra det søde køkken, som lander på listen, men ikke lige denne gang.

MEST POPULÆRE INDLÆG I AUGUST

  1. På første pladsen er opskriften på vandmelonsalat med feta, blåbær og græskarkerner landet.
  2. Opskriften på mine skyrboller med solsikkekerner og revet gulerødder er også kommet med på listen og de smager helt forrygende.
  3. En opskrift fra det salte køkken er også kommet med på listen nemlig denne pastaret med kylling, broccoli og soltørret tomater.
  4. I har været ret interesseret i denne nye opskrift – en nyversion af de klassiske kakaotoppe, nemlig disse kakaotoppe bidder – de smager såååå godt.
  5. Rugbrødsbananbrød med chokolade har fra start været meget populær og dens popularitet er ikke dalet med tiden, men opskrift er også helt eminent.
  6. Endnu en af mine opskrifter på kager med kikærter har også været populær i august og opskriften på gulerodskage, har I været ret interesseret i.
  7. Ovnbagte sprøde pommes frites med den lækreste cremet fetadip har også været populær.
  8. En af mine nye opskrifter har også været i højkurs – wraps fyldt med krydrede kyllingefrikadeller, tzatziki og lidt blandet grøntsager.
  9. Igen er kikærteopskrifter på banen. Denne gang er det opskriften på kikærtecookies med peanutbutter og chokolade – perfekt kombi.
  10. Den sidste opskrift på listen er endnu en ny opskrift, nemlig denne grønne grøntsagstærte, hvor bunden er lavet på blomkål og tærten er fyldt med kylling, grøntsager og en spinat/æggemasse.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Madplan uge 36