Græske kyllingespyd

Madplan uge 37

Her får I næste uges madplan. Det ser ud til at det gode vejr fortsætter nogle dage endnu, så jeg har prøvet at komme på nogle lidt lette sommerretter. Jeg håber I kan finde en smule inspiration til næste uges aftensmad, så I ikke ender med de samme 10 retter, som vi alle har en tendens til at vende tilbage til, når fantasien ikke rækker så langt.

MADPLAN UGE 37

Mandag: Enchiladas

Tirsdag: Bagt pasta med kylling

Onsdag: Grillet hakkebøffer med quinoasalat

Torsdag: Falafler med salat og fladbrød

Fredag: Halv grillkylling med pommes

Lørdag: Koteletter med champignon a la creme

Søndag: Pizza

Køber I en stor portion kyllingefileter, kan I mandag lave enchilidas med kylling og grøntsager af den ene del. Den anden halvdel kan I bruge om tirsdagen på at lave bagt pasta.

Onsdag står den på hakkebøffer, eventuelt grillet, hvortil I kan servere quinoasalat med gulerødder og spicy kikærter, bønnedip og måske et godt stykke ciabattabrød. Torsdag står den på falafler – enten almindelige eller med ærter. Falaflerne kan I komme i hjemmebagte madbrød sammen med syltet rødløg, spidskål og bønnedippen fra om onsdagen.

Fredag står den på en halv grillkylling med pommes. Dertil kan I lave denne nemme kalorielette remoulade og servere til. Lørdag kunne det være lækkert med koteletter med champignon a creme. Søndag står den på koldhævede fuldkornspizza med oksekød, parmesanost og dressing.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Græske kyllingespyd