Pommes frites med feta og chili

Saltet mandelbidder med karamel og mælkechokolade

For nogle uger siden fik jeg leveret en god portion tørret frugter og ikke mindst en masse forskellige nødder af Earth Control, der inklusiv saltet mandler, som jeg hurtigt fik forvandlet til disse lækre små hapser.

Dulce De Leche med saltet mandler og mælkechokolade

Disse små lækkerier smager helt fantastisk. Jeg har efterhånden serveret dem for en del forskellige mennesker, og jeg har endnu ikke oplevet, at der var nogen som ikke kunne lide dem. Nå men de skønne bidder består af kun 3 ingredienser, som i princippet bare skal samlet og på køl i ca. 10 minutter og så kan de nydes.

Nederst har jeg samlet 4-5 saltet mandler, toppet dem med Dulce De Leche og mælkechokolade. Jeg testede faktisk 2 forskellige karamel-variationer. Den ene er med Dulche De Leche fra Tørsleffs og den anden er toppet med en hjemmelavet dadelkaramel. Begge smager virkelig godt.

OPSKRIFT 12-14 stk.

Ingredienser

100g saltet mandler

50g Dulce De Leche

40g mælkechokolade

 

Fremgangsmåde

  1. Saml 4-5 mandler ved siden af hinanden på et stykke bagepapir.
  2. Enten kan I finde jeres Dulce De Leche frem, eller I kan lave jeres egen karamel ved at blende 100g dadler med et par skefulde varmt vand til en lækker cremet karamel.
  3. Smelt chokoladen.
  4. Kom 1 lille teske karamel ovenpå mandlerne og top derefter med en lille smule smeltet chokolade. Stil bidderne på køl til chokoladen er stivnet, det tager ca. 10 minutter, og NYD!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pommes frites med feta og chili