Saltet mandelbidder med karamel og mælkechokolade

Madplan uge 39

Nu ligger næste uges madplan klar til  jer, og I kan godt glæde jer, den er nemlig rimelig lækker og spækket med en masse skønne retter. Jeg har som sædvanlig prøvet at gøre den forholdsvis simple og unuanceret, og  samtidig ladet en  del råvarer gå igen, for at gøre det billigt og samtidig undgå madspild. Madplanen består blandt andet af pizza på pitabrød, nakkesteg på 2 vidt forskellige måder, spansk tortilla og mange andre retter. Jeg håber I kan finde lidt inspiration.

MADPLAN UGE 39

Mandag: Pitabrød med oksekød og tzatziki

Tirsdag: Pitabrød sompizza

Onsdag: Hønsefrikasse

Torsdag: Spansk tortilla

Fredag: Nakkekoteletter med

Lørdag: Braiserede nakkefilet

Søndag: Avocado kyllingesalat i wraps

Mandag kan I bage en stor portion pitabrød, som I kan fylde med krydrede oksekød strimler, tzatziki, syltet rødløg og lidt blandet grøntsager. Tirsdag kan I forvandle pitabrødene til pizzaer, som I kan toppe med tomatsauce, mozzarella og serranoskinke.

Onsdag kan I lave hønsefrikassé og er der kylling tilovers, kan I bruge det om torsdagen til at lave spansk tortilla, hvortil I kan servere en nem grønkålssalat.

Fredag kan I købe en stor nakkesteg og skære et par bøffer, som I kan servere med squashruller, pommes Anna, græskarsalat og salse verde om fredagen. Den resterende del kan I bruge om lørdagen til at lave braiserede nakkesteg med den skønneste mos. Søndag står den på avocado kyllingesalat i kålwraps.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Saltet mandelbidder med karamel og mælkechokolade