Ricottapandekager med banan og chokolade

Madplan uge 41

Det er blevet lørdag og I skal som sædvanlig have næste uges madplan, som nu ligger klar her på bloggen til jer. Madplanen består blandt andet af fiskefrikadeller, culottesteg med bearnaise og knuste kartofler, sandwich med culottesteg, fetadip og syltet rødløg. En skøn og nem pastaret og mange andre lækre retter. Jeg håber I kan finde lidt inspiration i madplanen.

MADPLAN UGE 41

Mandag: Fiskefrikadeller

Tirsdag: Græske kyllingelår med gule ris og tzatziki

Onsdag: Fyldte peberfrugter

Torsdag: Gryderet med kylling og græskar

Fredag: Fettuccine med serranoskinke, kylling og broccoli

Lørdag: Culottesteg eller oksefilet med bearnaisecreme og knuste kartofler

Søndag: Sandwich med oksesteg og syltet rødløg

Mandag star med fiskefrikadeller med hjemmelavet remoulade og et lækkert hjemmebagt stykke rugbrød, eller I kan bare købe et rugbrød. Tirsdag kan I lave græske kyllingelår med gule ris og tzatziki. Onsdag står den på fyldte peberfrugter, hvor I kan bytte oksekødet ud med kyllingerester fra om tirsdagen. Til peberfrugter kan I servere tzatziki til, hvis I også har lidt tilovers af den.

Torsdag står den på gryderet med kylling og græskar og fredag bliver det en lækker pastaret bestående af fettuccine med serranoskinke, kylling og broccoli.

Lørdag kan I lave en steg som culottesteg eller af oksefilet og dertil servere bearnaisecreme, knuste kartofler, fyldte svampe og en skøn kålsalat til. Søndag kan I lave sandwich af resterne fra om lørdagen. Bag evt. nogle ciabattaboller, smør dem med bearnaisecreme eller fetadip, kom lidt salat i, syltet rødløg og et par skiver steg.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ricottapandekager med banan og chokolade