Madplan uge 41

10 mest populære indlæg i september 2021

Vi er allerede et godt stykke inde i september og I skal som sædvanlig, dog ret sent, have indlægget med de 10 mest populære opskrifter i den forgangne måned. Beklager den kommer lidt sent, men overskuddet har ikke lige været til det, men nu ligger den klar til jer.

MEST POPULÆRE INDLÆG I AUGUST

  1. Den ultimative mest populære opskrift er disse lækre æltefrie ciabattaboller.
  2. Opskriften på mit rugbrødsbananbrød har også været i højkurs i den forgangne måned, og må indrømme at det også er et utroligt lækkert rugbrød.
  3. Her lander opskriften på skyrboller med gulerødder og solsikkekerner, hvilket er en opskrift som næsten altid lander på disse lister.
  4. Jeg har efterhånden en del opskrifter på kager lavet på kikærter og denne gulerodskage med cream cheese frosting er også landet på listen.
  5. Min første veganske opskrift, i hvert fald en bevidst opskrift, er kommet på en flot femteplads – chokolaademousse.
  6. Kold kakaogrød er min yndlings morgenmad, som jeg spiser ret ofte. Og jeg er vist ikke den eneste, som er vild med kold grød.
  7. Igen er en opskrift på kikærter landet på bloggen, denne gang er det mine cookies med peanutbutter og mørk chokolade – en klassisk kombination.
  8. Mazarinkage lavet på, ja I gættede korrekt, kikærter, er også kommet med på listen.
  9. Lækre og nemme hjemmelavet kinder maxi har I også været ret interesseret i, og de smager da også helt forrygende.
  10. På sidstepladsen lander endelig en opskrift fra det mere salte køkken, nemlig opskriften på one pot risret med kylling og grøntsager.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Madplan uge 41