Naanbrød - et lækkert indisk madbrød

Madplan uge 43

Det er igen blevet lørdag og som sædvanlig skal I have næste uges madplan, som nu ligger klar til jer her i dette indlæg. Madplanen består af en masse forskellige retter som blandt andet en nem pastaret med oksekød, wraps bestående af naanbrød, pad thai og eftersom det er halloween på søndag, står dagens menu på salat med græskar. Jeg håber I kan finde lidt inspiration til jeres aftensmad.

MADPLAN UGE 43

Mandag: Pad thai

Tirsdag: Indisk gryderet med naanbrød

Onsdag: Naanbrød wraps

Torsdag: Pasta med oksekødsstrimler

Fredag: Fyldte søde kartofler

Lørdag: Kødboller i sauce med mos

Søndag: Græskarsalat

Starter I med at købe en stor portion kyllingefileter, kan I mandag lave pad thai med kylling og grøntsager. Den resterende del kylling kan I bruge om tirsdagen og lave indisk gryderet. Dertil kan I servere naanbrød.

Onsdag kan I købe en stor portion tykstegsbøffer. Her kan I bruge den ene del om onsdagen, til at lave fyld som i denne opskrift og komme i jeres naanbrød fra om tirsdagen. Den anden del af bøfferne kan I bruge om torsdagen på denne pastaret (I bytter så bare kyllingen ud med oksekød).

Fredag står den på fyldte søde kartofler og lørdag kan I lave kødboller i brun sauce med mos. Søndag er det halloween og derfor er det jo oplagt at servere noget med græskar, så I kan eks. lave en af disse salater med bagt græskar (salat 1 eller salat 2). Dertil kan I servere en god hakkebøf, et stykke kyllingefilet, kotelet eller andet.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Naanbrød - et lækkert indisk madbrød